Florin Pastramă, concurentul de la Ferma, trăieşte într-o casă de milioane de euro. Imagini din vila de lux

Publicat pe

Florin Pastramă este concurent în show-ul Ferma de la Pro TV. Acesta concurează cu un scop precis pe care l-a dezvăluit chiar la începutul emisiunii. S-a aflat atunci că acesta trăieşte într-o casă de milioane de euro pe care şi-a făcut-o după bunul lui plac. Iată imagini exclusive din vila de lux. 

Florin Pastramă de la Ferma se bucură de viaţa pe care o trăieşte. Are milioane în conturi, are o familie care îl iubeşte, are o iubită care vrea să îl ia de soţ şi o casă în care se simte precum un rege. Da, un rege, căci aşa a decis să o amenajeze.

Concurentul a fost filmat chiar în vila lui de lux. Are camere mari, băi luxoase, într-un design aurit. Se pare că acesta a investit milioane de euro pentru ca totul să arate aşa spectaculos.

Florin Pastramă are o cameră uriaşă, cu un pat matrimonial, iar lângă un dressing mare în care are aşezate toate costumele şi cămăşile.

Florin Pastramă

Florin Pastramă este convins că va ajunge în finală. 18 concurenți, un nou început. Ferma -în curând, la PRO TV

Publicată de PRO TV pe Joi, 17 ianuarie 2019

„Sunt Florin Pastramă, sunt ţigan, şi să mândresc cu acest lucru. Sunt un tip pozitiv, şi este avantajul meu în această emisiune, o să ajung în finală. Nu am nevoie de bani, cei pe care o să îi câştig vreau să îi donez unui orfelinat.”, a spus Florin Pastramă de la Ferma la Pro TV.

Florin Pastramă, concurentul de la Ferma, trăieşte într-o casă de milioane de euro. Imagini din vila de luxFlorin Pastramă, concurentul de la Ferma, trăieşte într-o casă de milioane de euro. Imagini din vila de lux

Cine e iubita lui Florin Pastramă, concurentul de la Ferma

În mai 2018, s-a aflat că Florin Pastramă şi Raluca Podea s-au despărţit. Pe parcursul relaţiei lor s-au afişat des împreună ca un cuplu fericit. Mergeau la evenimente, se cunoşteau şi cu părinţii, erau bucuroşi de tot ce li se întâmpla.

Raluca Podea a declarat că nu totul era roz. Ea a avut acces la telefonul lui şi a aflat că o înşela, el vorbea cu mai multe domnişoare. Ea a declarat că s-a simţit rânită şi imediat ce şi-a dat seama, a plecat din viaţa lui.

Ulterior, cei doi s-au împăcat. Trăiesc împreună într-o vilă de lux.

Foto: Facebook, Captură video Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter