Florin Piersic aniversează 84 de ani. Mărturisirea emoționantă făcută de actor, chiar de ziua lui . „Nu o să-și mai amintească nimeni”

Publicat pe

Florin Piersic împlinește astăzi 84 de ani, iar de ziua lui, actorul a acordat un interviu emoționat, în care a făcut dezvăluiri neașteptate. În tinerețe era supranumit Alain Delon de România și de-alungul anilor a fost unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră.

Florin Piersic aniversează 84 de ani. Mărturisirea emoționantă făcută de actor, chiar de ziua lui . „Nu o să-și mai amintească nimeni'Florin Piersic aniversează 84 de ani. Mărturisirea emoționantă făcută de actor, chiar de ziua lui . „Nu o să-și mai amintească nimeni'

Întrebat cum crede că își vor aminti oamenii de el, peste 20 de ani, Florin Piersic a făcut o mărturisire tulburătoare.

 „(…) Oamenii își amintesc de cei care sunt valoroși, din păcate, sau încep să vorbească cât de cât, numai după ce ei nu mai sunt. (…)Acesta este adevărul. Își amintesc după ce ei nu mai sunt.

(…)Peste 20 de ani, nici nu vor ști, probabil, că a existat un actor și un om pe care îl chema… Soția mea, care este lângă mine, spune că nu este adevărat. Eu spun că peste 20 de ani nu o să își mai amintească nimeni. Îmi pare rău că trebuie să îți spun asta. Nu îmi face plăcere să spun asta, dar am colegi, prieteni, parteneri de toate vârstele și constat că din ce în ce mai puțîn sunt pomeniți. Poate ai observat și cei care ascultă această convorbire dintre noi doi realizeză că eu, tot timpul, încerc să îi pomenesc pe cei care mi-au făcut bucurii, care mi-au fost aproape sau parteneri, oameni care au fost alături de mine și s-au dus. Mă doare foarte tare. Mă doare sufletul când mă gândesc că au rămas atât de puțini… Eu nu i-am uitat și ei există în sufletul și in mintea mea', a declarat Florin Piersic pentru realitatea.net.

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori. S-a născut într-o familie modestă în Cluj, iar anul trecut a susținut un discurs în care și-a omagiat mama, de care îi este foarte dor.

„Ce mamă am avut eu și astăzi aș da orice, orice pe lume, viața mea, ca să o mai văd o singură dată. Eu fac parte dintr-o familie de preoți, din partea mamei. Bunicul și străbunicul au fost preoți, a spus atunci Florin Piersic

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter