Florin Piersic, apariție spectaculoasă pe scenă, la Cluj. Actorul a impresionat cu felul în care arată la 83 de ani

Publicat pe

La vârsta pe care o are, Florin Piersic a reușit să își impresioneze publicul cu ultima apariție pe scenă, la un spectacol din Cluj. Actorul a impresionat cu felul în care arată la 83 de ani. Florin Piersic reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

La 83 de ani, Florin Piersic pare că are avea 60 de ani. Celebrul actor reușește să impresioneze de fiecare dată publicul prin reprezentatițiile pe care le are, dar și prin felul în care arată la vârsta lui. Florin Piersic are apariții care te lasă fără cuvinte de fiecare dată. „Marele actor pare să fi găsit elixirul tinereţii! Nimic nu îl schimbă, nici trecerea anilor', au spus spectactorii care l-au văzut pe scena Teatrului din Cluj Napoca, la ultima sa reprezentaţie, ce a durat peste 2 ore.

Pe lângă faptul că se menține într-o formă de zile mari, Florin Piersic are și o energie pe care o transmite publicului întreg.

Florin Piersic, pe scenă în Cluj

Florin Piersic, pe scenă în Cluj

Prima stea pe Walk of Fame din Piața Timpului București

Florin Piersic este cel care a inugurat proiectul Walk of Fame din Piața Timpului din București, aflată în imediata vecinătate a magazinului Cocor și a centrului istoric al Capitalei. Urmând modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, în Piața Timpului din București vor fi acordate stele pentru cei mai cunoscuți și apreciați actori romani.

Citește și: Florin Piersic a împlinit 82 de ani! Ipostaze memorabile din viaţa marelui actor

Citește și: Reacţia lui Florin Piersic după ce a aflat de moartea Stelei Popescu: „Sunt terminat!”

FOTO: Hepta, wowbiz.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter