Florin Piersic are o soție superbă, pe care o ține departe de ochii publicului. Cum arată Anna, la 76 de ani!

Publicat pe

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori din România. A jucat în sute de piese de teatru, filme și are milioane de fani în toată țara. Puțini sunt însă cei care știu cum arată soția acestuia. Anna Torok a împlinit 76 de ani.

Florin Piersic are o soție superbă, pe care o ține departe de ochii publicului. Cum arată Anna, la 76 de ani!Florin Piersic are o soție superbă, pe care o ține departe de ochii publicului. Cum arată Anna, la 76 de ani!

Viaţa profesională a fost şi este în continuare una de excepţie, însă puţini sunt cei care ştiu informaţii despre viaţa personală  a actorului.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1986, într-un avion, şapte ani mai târziu fiind soţ şi soţie. Florin Piersic şi Anna Torok petrec foarte mult timp împreună, mai ales în afara capitalei.

 „Am o cabană aproape de Cluj, unde mă retrag adesea alături de soţia mea, căreia îi face mare plăcere să se ocupe de flori şi care a transformat curtea cabanei într-o grădină extraordinară”, a declarat actorul, potrivit Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter