Florin Piersic Junior, gest impresionant pentru tatăl lui, aflat în carantină la Cluj. Și-a anulat spectacolele pentru a fi alături de el

Publicat pe

Florin Piersic Junior a făcut un gest impresionant pentru tatăl său, marele actor Florin Piersic, care se află în carantină la Cluj, de frica virusului care face ravagii în lume. Actorul și-a anulat și spectacolele, tot din această cauză, așa că preferă să aibă grijă de el și să fie precaut, până ce se termină pandemia globală de Covid-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic a fost vizitat de fiul său la Cluj-Napoca, în casa în care celebrul actor locuiește cu actuala sa soție, Anna.

Cei doi nu s-au întâlnit în ultimele luni, din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, Florin Jr și-a făcut timp să dea o fugă să-și vadă tatăl care a împlinit 84 de ani pe  27 ianuarie. Cei doi s-au și fotografiat împreună. Sometimes vine muntele la Mahomed', a postat, în glumă, Piersic Jr.

Actrița Medeea Marinescu, care joacă alături de Florin Piersic în piesa „Străini în noapte' a dezvăluit care este motivul din cauza căruia marele actor a renunțat temporar la scenă. Potrivit Medeei, motivul pentru care actorul octogenar nu a mai urcat pe scenă este chiar pandemia de coronavirus, care l-a făcut să îi fie teamă să interacționeze cu alte persoane decât cele din familia sa.

Florin Piersic și-a anulat spectacolele din această perioadă

Florin Piersic face parte din categoria persoanelor vulnerabile, din cauza problemelor de sănătate aduse de vârsta înaintată, așa că dacă s-ar infecta cu SARS-CoV-2 ar putea ajunge în pragul mortii. Nici canicula nu-i priește sănătății marelui actor, care evită să iasă din casă în momentele cele mai fierbinți ale unei zile.

Florin Piersic Junior, gest impresionant pentru tatăl lui, aflat în carantină la Cluj. Și-a anulat spectacolele pentru a fi alături de elFlorin Piersic Junior, gest impresionant pentru tatăl lui, aflat în carantină la Cluj. Și-a anulat spectacolele pentru a fi alături de el

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă', a spus Medeea Marinescu, pentru Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter