Florin Piersic, primele declarații după ce a ajuns la spital: "Vreau să continui să fiu în formă bună la 83 de ani"

Publicat pe

Florin Piersic a făcut primele declarații după ce a ajuns la spital. La 83 de ani, marele actor vrea să fie în formă, motiv pentru care ajunge pe mâna medicului. Acesta continuă să urce pe scena teatrelor din țară. 

Marele actor a anunțat că se simte bine, este impresionat de atenția care i se oferă în astfel de momente. El îi îndeamnă pe toți să meargă la teatru, să îl vadă, chiar în București.

„Mă simt foarte bine şi chiar sunt foarte impresionat că se interesează toată lumea de mine. Am auzit şi eu de la oamenii care mă sună de ştirea la care vă referiţi. Nu am fost nici internat, nici operat de urgenţă.

Merg şi eu ca orice om să fac un pic de mişcare, aţi înţeles? Întreţinere se cheamă asta, întreţinere… Am fost totdeauna un om activ şi acum. Mi-a plăcut mişcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună, mai ales că eu peste câteva zile voi fi pe scena Teatrului Naţional.Trebuie să mă îngrijesc.

Nu ştiu, îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar sunt colegi de-ai mei care nu s-au îngrijit şi din cauza asta dumneavoastră nu aveţi cum să îi sunaţi că ei sunt undeva în stele. Au plecat de mult majoritatea dintre ei şi atunci, eu mă îngrijesc, dar ei scriu: operat, făcut, dres… În loc să afle lumea că sunt în regulă, că împing vagoane în gările din România şi că sunt bine şi că nu am de gând să vă fac niciun fel de surpriză, ci să veniţi la teatru să mă vedeţi. Stau aici cu doamna doctor, mă rog, o doctoriţă care are grijă de mine în sensul că mă duce aici, mă duce… Mă primeşte zilnic pentru întreţinere, adică să întreţin ouăle de Paşte şi alte chestii', a povestit Florin Piersic la Antena Stars.

Actorul Florin Piersic a ajuns de urgență la o clinică din București recent, maestrul acuzând dureri la piciorul drept, motiv pentru care se deplasa foarte greu. Deși pare întruchiparea sintagmei „tinerețe fără de bătrânețe', iată că marele actor, în pofida energiei sale debordante și a faptului că încă este în activitate și își bucură spectatorii și la 83 de ani, s-a simțit slăbit în ultima vreme.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter