A fost seara lor. Penelope Cruz şi Javier Bardem, doi îndrăgostiţi pe covorul roşu la Veneţia

Publicat pe

Cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia a continuat cu premiera peliculei Loving Pablo', un film despre relaţia dintre ziarista columbiană Virginia Vallejo şi celebrul traficant Pablo Escobar, ale căror roluri sunt interpretate de Penelope Cruz şi Javier Bardem.

Cei doi actori spanioli s-au regăsit pe marile ecrane după o lungă perioadă, ultimul film pe care l-au realizat împreună fiind celebrul „Vicky Cristina Barcelona' (2008), producţie regizată de Woody Allen şi care a însemnat începutul poveştii lor de dragoste.

„Loving Pablo' este primul film pe care cei doi îl realizează împreună de când sunt soţ şi soţie, dar şi filmul care le-a oferit şansa să se întoarcă la Veneţia după 25 de ani de la momentul în care ea avea 16 ani, iar el 22 de ani şi îşi prezentau la Veneţia pelicula „Jamon Jamon', primul lor film împreună.

Vezi si:

Quiz digital: Adelina Pestritu

Căsătoriţi din 2010 şi părinţi a doi copii, Leonardo şi Luna, în vârstă de 6, respectiv 4 ani, cei doi actori au fost absolut încântători pe covorul roşu la Veneţia unde au făcut senzaţie.

Penelope a strălucit într-o rochie lungă, albă, cu franjuri şi tăietură adâncă pe picior, ea alegand sa-si stranga parul intr-un coc elegant, în timp ce Javier a fost foarte elegant într-un costum negru, accesorizat cu papion.

 

 

Foto: Hepta

A fost seara lor. Penelope Cruz şi Javier Bardem, doi îndrăgostiţi pe covorul roşu la VeneţiaA fost seara lor. Penelope Cruz şi Javier Bardem, doi îndrăgostiţi pe covorul roşu la Veneţia

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter