Fosta soție a lui Răzvan Simion și noul iubit au confirmat relația. Bărbatul a făcut declarații: "Ne cunoaștem de 20 de ani"

Publicat pe

Fosta soție a lui Răzvan Simion este în sfârșit fericită la ani de zile după ce a divorțat de prezentatorul TV. Diana are o relație frumoasă, departe de ochii curioșilor. Bărbatul a făcut acum declarații. 

La cinci ani după divorț, Diana Simion iubește din nou. Fosta soție a lui Răzvan Simion este într-o relație cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara. Potrivit informațiilor apărute în presă, cei doi sunt împreună de câteva luni, iar relația lor merge ca pe roate.

Bărbatul a făcut declarații dezvăluind faptul că ei se cunosc de zeci de ani.

„Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi.”,a spus bărbatul pentru Click!.

Fosta soție a lui Răzvan Simion și noul iubit au confirmat relația. Bărbatul a făcut declarații: "Ne cunoaștem de 20 de ani"Fosta soție a lui Răzvan Simion și noul iubit au confirmat relația. Bărbatul a făcut declarații: "Ne cunoaștem de 20 de ani"

Cum arată fosta soție a lui Răzvan Simion în costum de baie

Ianca și Tudor au călătorit cu mama lor în Croația și Muntenegru și pare că se distrează de minune împreună. Fosta soție a lui Răzvan Simion arată din ce în ce mai bine și a pozat în costum de baie.

Foto: Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter