Fostul iubit al lui Kim Kardashian face dezvăluiri jenante: ”Îi răspundea mamei ei la telefon în timp ce făceam sex”

Publicat pe

 

Mai ține cineva minte cum Kim Kardashian a ajuns celebră datorită unui video dat publicității, în care aceasta făcea sex? Dacă a uitat cineva, iată că partenerul vedetei din acel sex tape, rapperul Ray J, a revenit cu noi dezvăluiri atât de jenante despre fosta iubită, că nu-ți vine să citești mai departe…

Rapperul Ray J, iubitul lui Kim Kardashian în perioada 2005-2007, cu care vedeta de reality-show s-a filmat în timpul actului sexual, a revenit în atenția publică cu noi detalii absolut scandaloase despre viața intima a fostei iubite.

Ray J face dezvăluiri jenante despre Kim Kardashian

Kim Kardashian a avut o relație cu Ray J în perioada 2005-2007

Se pare că aflat într-un club în Londra, acesta le-a dat unor persoane din anturajul său cele mai intime detalii din perioada relației cu actuala soție lui Kanye West. Conform rapperului, aceasta avea un portbagaj plin de jucării sexuale, iar partidele lor de sex durau și 12 ore la rând, Kim făcând adesea pauze pentru a-și retușa machiajul, deoarece nu suporta transpirația, fiind atentă chiar și cum pică lumina pe corpul ei în timpul sexului.

Kim Kardashian, obsedată de jucării sexuale

Pe lângă jucăriile sexuale, Ray J susține că bruneta sexy mai avea o obsesie, cheltuind până la 100 000 de dolari anual doar pe chiloți tanga și fiind atât de pasionată de brandul Louis Vuitton, că până și cointainerele de gunoi din curtea sa aveau celebrul logo. Artistul a mers mai departe cu dezvăluirile, afirmând că fosta iubită avea un fix cu șampania: să fie Cristal și întotdeauna la o temperature anume de răcire: 22 de grade.

Ray J le-ar fi povestit celor din anturajul său că dacă se întâmpla cumva ca mama brunetei, Kriss Jenner, să o sune în timp ce făcea sex, aceasta răspundea de fiecare dată.

Ray J, fostul iubit al lui KIm Kardashian, face dezvăluiri jenante

Nu mai devreme de luna trecută, artistul declarase că s-a maturizat mult din perioada relației cu Kim Kardashian și că de când iubita sa i-a adus pe lume copilul, poartă un deosebit respect femeilor. Rămâne de văzut dacă rapperul a făcut cu adevărat aceste declarații scandaloase, cert e că bruneta a comentat pe Twitter astfel: 'Este un mincinos patologic'.

Foto: Hepta

Citește și:

Lidia Buble a ajuns în vizorul Iuliei Albu: 'E Delia wanna be'

A$AP Rocky a apărut pe covorul roșu arătând ca o… bunicuță în Gucci!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter