S-a zis cu povestea de dragoste! Fostul iubit turc vrea să o dea în judecată pe Ioana Filimon. Iată motivul

Publicat pe

Între Ioana Filimon și milionarul turc se pare că s-a încheiat povestea de dragoste, mai mult, el ar vrea să o dea pe vedetă în judecată. Apele nu s-au calmat între ei, vor ajunge la proces. 

Iubire cu năbădăi între Ioana Filimon și milionarul turc care a vrăjit-o, chiar după ce ea a participat la FERMA, emisiunea de la Pro TV. S-au certat, s-au împăcat, dar iată că acum lucrurile au devenit și mai serioase.

Bărbatul ar fi precizat că Ioana Filimon ar fi primit din partea lui un inel extrem de scump, dar şi mai multe sume de bani, pe care nu i le-ar fi restituit. Dezamăgit de situaţie, iubitul turc vrea să se facă dreptate şi să depună plângere pe numele femeii pe care a iubit-o, scrie Spynews. 

Prima care a apelat la Poliție ar fi fost bruneta, se pare că între cei dou lucrurile n-au fost întocmai roz în Turcia. La un moment dat, Ioana Filimon a declarat că i-ar fi înapoiat bărbatului inelul prețios pe care i-l dăruise, dar iată că nu s-a întâmplat, iar el dorește înapoi cadourile pe care i le făcuse româncei.

S-a zis cu povestea de dragoste! Fostul iubit turc vrea să o dea în judecată pe Ioana Filimon. Iată motivulS-a zis cu povestea de dragoste! Fostul iubit turc vrea să o dea în judecată pe Ioana Filimon. Iată motivul

 

Ioana Filimon, primele declarații după ce a fost sechestrată în Turcia. Ce spune despre iubitul milionar

Vedeta a confirmat faptul că informațiile apărute în presă nu sunt minciuni. Ioana Filimon a intrat în direct la Star Matinal, unde a oferit câteva detalii despre ce s-a întâmplat în Turcia. Familia și prietenii vedetei au fost foarte îngrijorați atunci când fosta concurentă de la ‘Ferma’ nu mai răspundea la telefon.

„Ştii cum e, pe social media totul este roz. Nu doresc să comentez. Nu am dat nicio declaraţie oficială, doar ce s-a auzit din surse, din prieteni. Nu aş dori să comentez acest subiect. este un subiect sensibil pentru mine. Eu ştiu mai bine ce s-a întâmplat. (…) Nu doresc să comentez. Cred că sursele de unde ştiţi voi, ştiţi de la ambasadă, nu mai e nevoie să confirm eu ceva. Nici eu nu ştiu ce este în capul lui acum, ce vrea, ce nu vrea. Da, am mai vorbit, mai avem unele lucruri de rezolvat. Nu pot spune că e vorba de împăcare, nici vorbă. Inelul îl trimit zilele acestea înapoi. Prefer să fie totuşi încheiat, să ne reluăm vieţile exact cum au fost înainte. Au fost multe lucruri adevărate din ce s-a spus. Nu doresc să comentez', a spus Ioana Filimon.

Cengiz Şıklaroğlu continuă să posteze pe rețelele de socializare fotografii și filmări cu Miss România. Ioana Filimon a declarat că îi va înapoia inelul de logodnă turcului și vrea să rupă orice legătură cu el.

„Eu niciodată nu i-am dorit răul. În viaţă, orice greşeală e o lecţie. Sper să o iau ca pe o lecţie. Eu sunt foarte împăcată cât de cât cu deciziile mele. (…) Aş dori să se încheie subiectul acesta', a mai spus Ioana Filimon.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter