FOTO! Anca Lungu și-a botezat băiețelul la Nisa. La eveniment a luat parte o vedetă foarte cunoscută de la noi

Publicat pe
FOTO! Anca Lungu și-a botezat băiețelul la Nisa. La eveniment a luat parte o vedetă foarte cunoscută de la noiFOTO! Anca Lungu și-a botezat băiețelul la Nisa. La eveniment a luat parte o vedetă foarte cunoscută de la noi

Cei mai mulți dintre noi suntem prinși zilele acestea cu pregătiri de Revelion, dar pentru Anca Lungu și partenerul său, Harry Arampatzis, a avut loc un eveniment mult mai important. Cei doi și-au botezat la Nisa băiețelul, în cadrul unei ceremonii discrete, dar extrem de elegante, iar nașă de botez a fost o vedetă la fel de discretă din fire, Andreea Berecleanu.

Zilele trecute Anca Lungu și partenerul său de viață, Harry Arampatzis, mogul grec în industria cosmeticelor stabilit în Franța, și-au botezat băiețelul venit pe lume în iulie 2018, căruia i-au pus numele Georgios.

Evenimentul desfășurat la Nisa, orașul unde cei doi sunt stabiliți, a fost unul extrem de discret, așa cum a decis să-și continue Anca viața după ce a renunțat la pupitrul Observatorului de Weekend și la România pentru a se muta împreună cu iubitul ei. Totuși, vedeta a făcut publice o serie de fotografii de la emoționantul eveniment. Și nu doar ea, ci și  Andreea Berecleanu, care a zburat la Nisa împreună cu soțul ei, chirurgul plastician Constantin Stan, special pentru acest moment special.

De altfel, Andreea a fost alături de Anca și de Harry încă de la începutul relației acestora, ea fiind și cunoștința comună a celor doi în primă instanță. 'Regele cosmeticelor', cum este supranumit partenerul Ancăi, a venit prima data în România acum circa trei ani, la invitația Andreei și a lui Constantin Stan, ocazie cu care și-a prezentat în fața mai multor vedete linia de produse cosmetice.

Cum a fost la botezul băiețelului Ancăi Lungu

Anca Lungu a făcut imediat după botez publice o serie de imagini, una dintre cele mai simpatice fiicd cea cu fiica ei, Natalia, copilul pe care îl are cu fostul soț, Ștefan Lungu, de care a divorțat în 2017. În fotografie, fetița privește cu mare interes tortul de botez, foarte colorat și inscripționat cu mesajul 'born to rock'. De altfel, Anca își îmbracă băiețelul în stil rock, așa cum se poate vedea din fotografia postată pe contul său de Instagram, în vreme ce pentru fiica sa, Natalia, alege rochițe de prințesă.

Foto: Instagram, Andrei Fotograful

Citește și:

Au făcut anunțul! Ce nume are fetița Andreei Ibacka și a lui Cabral. Prima imagine cu micuța, de pus în ramă

Nunțile anului 2018. Meghan Markle și Prințul Harry – cea mai spectaculoasă ceremonie

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter