FOTO EXCLUSIV! Le mai ții minte pe fetele de la A.S.I.A? În 2000 erau în culmea gloriei. Ce s-a ales de fiecare dintre ele

Publicat pe
FOTO EXCLUSIV! Le mai ții minte pe fetele de la A.S.I.A? În 2000 erau în culmea gloriei. Ce s-a ales de fiecare dintre eleFOTO EXCLUSIV! Le mai ții minte pe fetele de la A.S.I.A? În 2000 erau în culmea gloriei. Ce s-a ales de fiecare dintre ele

În anul 2000, A.S.I.A era una dintre cele mai în vogă trupe de fete din showbizul românesc, fiind un fel de corespondent al celebrei Spice Girl. Cu numeroase hit-uri și un look sexy, componentele trupei au fost admirate ani la rând, până  când au ales să o ia pe alt drum. Iată ce s-a ales de fiecare în parte.

Comparate de Mihai Găinușă la un moment dat cu trupa Spice Girls, fetele de la A.S.I.A, trupă a cărei componeță a cunoscut diverse variabile de-a lungul timpului, au avut un succes colosal la începutul anilor 2000. Formula de debut, cea din 1999, a fost: Irina Nicolae, Anca Neacșu, Sorana Darclee și Anemona Niculescu. La doar un an de la debut, Anemona a fost înlocuită de Alexandra Potora, A.S.I.A având mare succes în respectiva componență. Aceasta este formula în care VIVA! a realizat o ședință foto în anul 2000.

Ce s-a ales de cele patru fete din trupa A.S.I.A

Irina Nicolae a părăsit trupa în 2005, când s-a mutat în Budapesta alături de alesul său, Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, cu care are o fetiță de un an. Cuplul a revenit în atenția presei anul trecut, odată cu nunta dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea, unde cei doi au fost nași.

Deși a rămas în atenția presei, Sorana Darclee a lăsat muzica pe locul doi în ultimii ani, devenind femeie de afaceri. După ce în 2009 a început o relație cu ofițerul SRI Paul Moga, a avut parte de un divorț dureros în 2014. În 2016 a participat la cel de-al doilea sezon Ferma Vedetelor.

Anca Neacșu a părăsit A.S.I.A în 2005, dar nu a renunțat complet la muzică niciodată. Blonda continuă să aibă concerte și chiar a realizat un remix la celebra piesa 'Trage fusta mai jos', deși s-a mutat de ceva vreme în Turcia, pentru a locui alături de dragostea vieții ei, un manager de hotel turc, Serkan Yaman.

Alexandra Potora, venită în A.S.I.A după plecarea Anemonei Niculescu și comparată la vremea aceea cu Britney Spears, a dispărut complet din showbiz după părăsirea trupei în 2002. Asta pentru că a ales să plece la studii în Americana, unde s-a și stabilit definitiv în cele din urmă. Astăzi este vlogger de beauty.

'La mulți ani, dragele mele! La mulți ani, A.S.I.A. !!! Azi am împlinit 20 de ani plini de emoție, muzică și iubire! Suntem și vom fi întotdeauna un întreg! Vă mulțumesc pentru toate emoțiile trăite alături de voi, pentru toate lacrimile de bucurie, pentru tot ceea ce am realizat împreună! Love you, girls„ , acesta este mesajul emoționant pe care l-a postat Irina Nicolae pe Instagram luna trecută, împreună cu o fotografie din perioada de glorie a trupei, semn că fetele au rămas în relații foarte bune.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, detalii despre botezul micuței Clara Maria. Când va avea loc frumosul eveniment

Adela Popescu a sunat pediatrul de urgență. Ce s-a întâmplat cu băiețelul ei de doar 4 luni

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter