Fotografia care i-a îngrijorat pe fanii Marianei de la „Puterea Dragostei”. Fosta concurentă arată ca un schelete

Publicat pe

Fanii emisiunii Puterea Dragostei' sunt îngrijoraţi pentru Mariana, fosta concurentă a show-ului de matrimoniale. Recent, tânăra a postat o fotografie în care pare extrem de slabă, iar oasele sunt vizibile. Cei care au văzut imaginea au rămas șocați și s-au gândit că Mariana e anorexică.

Mariana a intrat în show-ul matrimonial cu speranţa că îşi va găsi jumătatea. Fosta Miss Moldova, însă, s-a îndrăgostit nebuneşte de Jador în ciuda faptului că tânărul i-a explicat în nenumărate rânduri că nu va exista niciodată o relaţie între ei. 

Mariana este îngrijorător de slabă

Ea a suferit enorm pentru că sentimentele nu i-au fost împărtăşite. Se pare că pasiunea pentru Jador a continuat şi după încheierea competiţiei.

Fotografia care i-a îngrijorat pe fanii Marianei de la „Puterea Dragostei'. Fosta concurentă arată ca un scheleteFotografia care i-a îngrijorat pe fanii Marianei de la „Puterea Dragostei'. Fosta concurentă arată ca un schelete

Momentan, tânăra se află în ţară, alături de familia sa, însă fanii acesteia au observat o schimbare majoră în ceea ce o priveşte pe Mariana. Internauţii s-au arătat chiar îngrijoraţi pentru modul în care arată. Fosta concurentă de la Kanal D a slăbit enorm iar cei care o apreciază se tem că este anorexică.

De curând, Mariana a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care este numai piele şi os.

Tânăra s-a pozat în costum de baie, însă rezultatul nu a fost deloc cel scontat. Internauţii au întrebat-o ce se întâmplă cu ea și dacă suferă din dragoste.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter