Fotografia cu care Ruby a stârnit controverse. Ce schimbare și-a făcut la nivelul feței: ”Începi să semeni cu Margherita de la Clejani”

Publicat pe

Ruby a stârnit mari controverse pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie. Schimbarea pe care și-a făcut-o la nivelul feței nu a fost chiar pe placul internauților, iar aceștia au taxat-o imediat. 

Ruby este plină de surprize chiar și atunci când vine vorba despre aspectul fizic. Artista a postat o fotografie pe una dintre rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat când au văzut ce schimbare și-a făcut la nivelul feței. Ruby și-a creionat sprâncenele astfel încât să pară că are monosprânceană, însă internauților nu le-a plăcut deloc.

„Lăsând la o parte blăniță dintre sprâncene, care este presupus, desenată pentru efectul artistic, nu știu de ce ți-ai făcut sprâncenele ca de samurai, adică se termină brusc și în sus. Asta e problema fetelor frumoase, se urâțesc singure. Să nu te superi pe mine, dar începi să semeni cu Margherita de la Clejani. Dacă asta îți doresti, go for it – fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul sau. Tu esti frumoasa!!!', a fost un mesaj lăsat de o internaută.

Vedeta și-a recunoscut intervențiile estetice pe care le-a avut de-a lungul timpului și nu regretă niciuna. Ruby are operație la nas, dar și buzele injectate cu acid hialuronic.

Ruby, prima operație estetică la 18 ani

Întotdeauna Ruby a recunoscut intervențiile estetice pe care le are, însă doar pe una a ținut-o ascunsă. Cântăreața s-a operat la sâni pe vremea când avea doar 18 ani și considera că bustul ei este prea mare, astfel că a făcut o operație de micșorare a sânilor. Această operație este una pe care Ruby o regretă și a dezvăluit că nu ar mai face asta niciodată, pentru că acum are probleme.

După ce și-a micșorat bustul, după un timp, Ruby a vrut să-și mărească din nou bustul, astfel că a apelat la implanturile mamare, iar acum are probleme. Vedeta nu a respectat toate indicațile pe care medicul estetician i le-a dat, iar la două zile după operație, Ruby a urcat pe scenă, deși medicul i-a interzis să facă asta.

FOTO: Instagram

Fotografia cu care Ruby a stârnit controverse. Ce schimbare și-a făcut la nivelul feței: 'Începi să semeni cu Margherita de la Clejani'Fotografia cu care Ruby a stârnit controverse. Ce schimbare și-a făcut la nivelul feței: 'Începi să semeni cu Margherita de la Clejani'

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă