Fotografia pentru care Victoria Beckham a fost aspru criticată

Publicat pe

Harper, fetiţa cuplului David şi Victoria Beckham, a împlinit de curând 5 ani, iar părinţii săi s-au grăbit să-i facă unele dintre cele mai frumoase urări.

 

În timp ce David a publicat o fotografie în care Harper îl sărută pe obraz, Victoria s-a trezit în mijlocul unei adevărate dispute după ce a postat o fotografie în care apare în timp ce îşi sărută fetiţa pe gură. „Te iubim toţi atât de tare. Pupicuri de la mami', a scris designerul.

 

Aproape 8.000 de comentarii a suscitat fotografia catalogată drept „oribilă' de unii. Imediat, alţi fani au sărit de partea Victoriei Beckham scriind că fotografia este doar dovada afecţiunii materne.

 

„Nu e nimic rău în asta', „frumoasă fotografie', „a-ţi săruta copiii pe buze este dovadă de dragoste', „minunată expresie a afecţiunii materne', „îmi sărut copiii la fel', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor care au apreciat fotografia.

 

Fotografia pentru care Victoria Beckham a fost aspru criticatăFotografia pentru care Victoria Beckham a fost aspru criticată

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter