Fotografia zilei: Codin Maticiuc – Mâna întinsă care nu spune o poveste…

Publicat pe

A scris o carte, e actor, a produs Ana, mon amour, film care a luat Ursul de Argint pentru Montaj la Berlinale, are un blog absolut savuros și, împreună cu familia lui, are grijă de un orfelinat, însă Codin Maticiuc nu se poate disocia încă de porecla Poponeț, pe care a primit-o acum câțiva ani buni în glumă și care s-a lipit de el ca marca de scrisoare. Celebrul crai de Dorobanți nu pare însă prea deranjat de acest nickname, asta poate și datorită umorului său fabulos sau poate doar din lipsă de timp… A început sezonul estival și Codin este ocupat cu distracția.

Și cum își ține permanent fanii la curent cu viața lui socială, recent acesta i-a surprins cu o fotografie neobișnuită, pe care a postat-o pe Instagram. Nu, nu e vorba de un instantaneu surprins într-un club de fițe din Mamaia, așa cum probabil vă așteptați, cu Codin fumând trabuc și bând șampanie la prețul unui salariu de bugetar, ci de o postură total neașteptată pentru idolul femeilor frecventatoare ale zonei de nord a Capitalei. Codin a fost fotografiat în fața unei bude din Vama Veche, lângă un afiș pe care scrie WC – 1 LEU. Acum nu ne e prea clar dacă s-a văzut în imposibilitatea de a plăti – nu din lipsă de bani, ci pentru că bănuim că Codin umblă doar cu cardul la el și oricum nu credem că știe cum arată bancnotele mici – sau dacă, întreprinzător cum e, a descoperit o oportunitate foarte simplă și rapidă de a face rost de bani.

Tot ce putem spune e că, în pofida tricoului său aparent ponosit și a mâinilor întinse parcă rugător, Codin imprimă locului un aer aparte și modesta budă din Vamă deja are un alt look, deja mult mai glam, nu vi se pare? Pe scurt, cum spune o vorbă din popor, omul sfințește locul!'. Așadar, dacă sunteți azi în Vamă și aveți un leu disponibil…

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter