Fotografia zilei: Găsiți asemănările între Delia și Peggy Bundy!

Publicat pe

Fotografia zilei de astăzi ne-a fost inspirată de Delia și nici nu se putea altfel, pentru că vedeta a postat pe Instagram o poză care ne-a adus aminte de cel mai amuzant serial al anilor 90 – Familia Bundy, care prezenta viața de zi cu zi a unei familii… tradiționale, formată din mamă, tată, doi copii și un câine. De la lenea proverbială a lui Al, un familist antifeminist, și până la Peggy, anti-gospodina ahtiată după sex, și copiii lor, niște inadaptați, respinși de mici de societate, întregul serial, spumos și plin de umor, este, paradoxal, o pledoarie pentru… familie.

Momentele cele mai hazoase erau, de departe, cele în care Peggy își exercita calitățile de gospodină, intratul în bucătărie fiind pentru ea un sport extrem. Acum, nu știm cât de pricepută este Delia noastră în bucătărie și nici dacă are aceleași probleme cu soțul ei, însă cele două fotografii au multe în comun, atitudinea celor două gospodine fiind aproape identică. Vă rugăm să ne contraziceți!

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter