Fotografia zilei: Justin Bieber, cu pantalonii în vine – Totul sau nimic!

Publicat pe

Justin Bieber este idolul unei generații și, cu siguranță, orice ar face, tot se vor găsi fani (și în special fane) care să-l susțină necondiționat, descoperind în gesturile artistului mesaje ascunse, a căror încărcătură „metafizico-psihologică' poate fi descifrată doar de către idolul lor.

Recent, la unul dintre concertele sale, Justin a ținut să-și convingă fanii că trebuie să știi ce vrei în viață și că pentru asta e musai să mergi până la capăt  într-un mod extrem de sugestiv – lăsându-și pantalonii în vine în fața publicului în delir! Ulterior, pe Instagram, a venit și explicația: „All or nothing' (Totul sau nimic), pentru cei care poate mai aveau dubii cu privire la utilitatea gestului.

Cele 2,4 milioane de like-uri venite de la followerii săi arată însă că artistul s-a făcut înțeles, semn că, uneori, ca să fie bine, viața trebuie să te mai prindă și cu pantalonii în vine!

 

 

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter