Fotografia zilei: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, iubire mai presus de toate

Publicat pe

Iubirea este mai presus de orice, crede Mihela Rădulescu. Atunci când iubești, totul pare mai ușor, mai ales dacă ai toată susținerea partenerului de viață în ceea ce faci. Din acest punct de vedere, Mihaela este o femeie fericită. Felix Baumgartner, iubitul ei, este cel mai mândru de reușitele româncei și o susține necondiționat în toate proiecetele sale, chiar dacă trebuie să stea departe unul de celălalt.

Fotgrafia zilei vine, așadar, de la Mihaela Rădulescu. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu Felix pe o terasă, la înălțime, în timp ce se privesc și își arată unul altuia dragostea pe care și-o poartă.

„Cam asta contează, până la urmă… Iubirea. Liniștea în care faci tot când ai iubire, când te simți frumoasă și unică și prețuită, când n-ai nimic de demonstrat și nici lozinci de strigat… Să aveți viață ! Și în ea… iubire!', a fost mesajul prezentatoarei „Uite cine dansează' pe rețeaua de socializare.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Fotografia zilei: Beyoncé – Cum arată o gravidă sexy

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter