Fotografia zilei: Ultima modă printre vedete – perna din… blană

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017, 10:29

În special când ești vedetă, trebuie să ții pasul cu ultimele tendințe ale modei și, de ce nu?, să fii chiar un trendsetter pentru fanii tăi. Cum moda șlapilor din blană deja începe să apună, de când aceștia au început să umble singuri pe stradă, un item mult mai practic pare a fi, mai nou, perna de blană. Dacă obiectul este și itinerant, așa cum am văzut în cazul Andreei Bălan, cu atât mai bine. Nu trebuie decât să fluieri, și perna ta se prezintă singură la datorie. La fel ca și în cazul papucilor din blană, aceasta prezintă pericolul infestării cu purici, dar, mare avantaj!, poate fi spălată.

În plus, are un termen de garanție mult mai mare, de minimum 10 ani si îi puteți da un nume. Perna Andreei Bălan, de exemplu, este un superb exemplar de Labrador ce poartă numele Jack și pare extrem de obedient și iubitor. Așadar, vă recomandăm tuturor câte o astfel de perniță' blănoasă, chiar face toți banii!

 

Oana Pantazi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton