Fotografiile şi mesajele de Sărbători ale familiilor regale

Publicat pe

A devenit un obicei ca în preajma Crăciunului, familiile regale să publice fotografii şi să adreseze mesaje de felicitare. Anul acesta nu face excepţie, reprezentanţii monarhiilor adresând deja urările lor pentru aceste Sărbători.

 

Prinţul Albert  al II-lea de Monaco şi Prinţesa Charlene au publicat o fotografie încântătoare în care apar lângă brad împreună cu Jacques şi Gabrielle, gemenii lor de 1 an. Toţi 4 au urat un „Crăciun fericit!” şi un an 2016 plin de bucurie.

 

În Regatul Unit, Kate si William au ales să le ureze tuturor „Crăciun fericit!” publicând o fotografie adorabilă în care apar în grădinile Palatului Kensington alături de cei doi copii ai lor, George şi Charlotte.

 

Şi Prinţul Harry are o fotografie şi un mesaj pentru aceste Sărbători, el alegând să-şi ilustreze urarea cu o poză care surprinde unul dintre momentele memorabile trăite de el în anul 2015: întâlnirea cu veteranul Tom Neil.

 

Prinţul Charles şi soţia lui, Camilla, au publicat o fotografie făcută în această vară pentru a le ura tuturor „Crăciun fericit!” Cei doi apar zâmbitori şi relaxaţi fiind surprinşi într-una dintre vacanţele lor.

 

În Suedia, Prinţesa Madeleine urează „Sărbători fericite!” prin intermediul fiului ei, Nicolas, pozat în braţele lui Moş Crăciun.

 

Familia regală a Spaniei a ales pentru acest Crăciun o fotografie cu fiicele Regelui Felipe şi ale Reginei Letizia, Leonor şi Sofia, care apar îmbrăţişate.

 

Şi Regina Rania a Iordaniei este nerăbdătoare să sărbătorească un nou an, ea publicând pe pagina de Facebook o fotografie de familie minunată, în care apare împreună cu soţul ei, Regele Abdullah al-II-lea al Iordaniei, şi cei 4 copii ai lor.

 

Fotografiile şi mesajele de Sărbători ale familiilor regaleFotografiile şi mesajele de Sărbători ale familiilor regale
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter