Fratele Mariei Ciobanu și sora lui Ion Dolănescu au murit în aceeași zi. Primele declarații

Publicat pe

Este durere mare în familia Mariei Ciobanu. Celebra interpretă de muzică populară și-a pierdut fratele. Tot în aceeași zi s-a stins din viață și sora lui Ion Dolănescu, regretatul ei soț. 

O tragedie a avut loc astăzi în viața Mariei Ciobanu și a fiului ei, Ionuț Dolănescu. Tot miercuri, 20 noiembrie, s-a stins din viață și sora lui Ion Dolănescu, Leana, care locuia la Perșinari.

„S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!', a scris Maria Ciobanu, pe reţeaua de socializare. Prietenii virtuali i-au transmis condoleanțe și au sfătuit-o să fie puternică.

Cântăreața de muzică populară Maria Ciobanu, în vârstă de 82 de ani, a stat în ultimii ani mai mult în America. Artista a afirmat că mai vrea să stea cel mult doi ani peste Ocean. „Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu', a declarat 'ciocârlia muzicii populare româneşti', potrivit spynews.ro.

Fratele Mariei Ciobanu și sora lui Ion Dolănescu au murit în aceeași zi. Primele declarațiiFratele Mariei Ciobanu și sora lui Ion Dolănescu au murit în aceeași zi. Primele declarații

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă