Fulgy, fiul Clejanilor, și-a pierdut pisica. Recompensa oferită este imensă!

Publicat pe

Fulgy, fiul Clejanilor, și-a luat recent fanii prin surprindere, postând pe contul său de socializare un anunț neașteptat. Tânărul și-a pierdut pisica acum câteva zile și, în speranța că patrupedul va fi găsit mai repede, a oferit o recompensă incredibilă…

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, este fără doar și poate un răsfățat al sorții, dat fiind că provine dintr-o familie de artiști talentați, cu dare de mână, și este, la rândul său, înzestrat cu talent muzical. Că probabil nu ar mai trebui să muncească o zi în viața lui o dovedește și faptul că, în 2018, după ce a luat bacul, a fost cadorisit de către faimoșii săi părinți cu o mașină în valoare de 80.000 de euro, deci nu putem decât să facem supoziții asupra banilor de buzunar de care dispune Fugly…

2.000 de dolari celui care găsește pisica!

O idee asupra acestui aspect ne putem face însă, dat fiind că tânărul a oferit recent o sumă surprinzător de mare după ce și-a pierdut pisica. Familia Clejanilor este mare iubitoare de animale, Viorica având doi căței, dar și o maimuțică, iar simpaticul pisoi pierdut se pare că este al lui Fulgy, care, disperat că animăluțul nu s-a întors acasă de câteva zile, și-a anunțat prietenii de pe contul de socializare că oferă nici mai mult, nici mai puțin decât 2.000 de dolari recompensă. Dat fiind că asta înseamnă aproape 9.000 de lei, cu siguranță, la ora asta, cartierul a fost deja scotocit centimetru cu centimetru.

Foto: Instagram

Fulgy, fiul Clejanilor, și-a pierdut pisica. Recompensa oferită este imensă!Fulgy, fiul Clejanilor, și-a pierdut pisica. Recompensa oferită este imensă!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter