Fulgy l-a amenințat pe atacatorul Margheritei. Tânărul e revoltat: "Roagă-te să ajungi la pușcărie"

Publicat pe

Fulgy e revoltat după ce sora lui, Margherita, a fost înjunghiată cu o lamă de un individ de pe trotinetă. Tânărul a reacționat dur la adresa atacatorului. Margherita a ajuns la spital în cursul zilei de joi, iar medicii i-au scos din bust o lamă pe care bărbatul i-a înfipt-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fulgy a fost cel care a făcut primul publică lama cu care individul de pe trotinetă a încercat să o înjunghie pe sora lui. Lama a fost înfiptă în bustul Margheritei, fiind nevoită să meargă la spital pentru a o îndepărta. Viorica de la Clejani este șocată de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că o altă fată a fost rănită de același individ.

Fulgy l-a amenințat pe atacatorul Margheritei. Tânărul e revoltat: "Roagă-te să ajungi la pușcărie"Fulgy l-a amenințat pe atacatorul Margheritei. Tânărul e revoltat: "Roagă-te să ajungi la pușcărie"

Margherita de la Clejani a trăit un adevărat coșmar miercuri seara. Vedeta se plimba în apropiere de Centrul vechi când un bărbat aflat pe trotinetă i-a înfipt o lamă în bust. Vedeta a mers imediat la spital, iar medicii i-au scos de urgență obiectul ascuțit.

Citește și: Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:”Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă”

Citește și:Margherita de la Clejani e una dintre femeile înjunghiate de bărbatul pe trotinetă, în București. Cum se simte acum

Citește și:Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina:„M-am blocat, îți dai seama'

Citește și:Alina Sorescu, la mare, cu fetele ei!În plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, cântăreața arată mai bine ca niciodată!

Fulgy l-a amenințat pe atacatorul Margheritei

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a fost înjunghiată pe stradă. Margherita se plimba pe stradă când un individ i-a înfipt o lamă în bust. Imaginile cu obiectul ascuțit au fost publicate de către Fulgy și Viorica de la Clejani, care au transmis și mesaje pe rețelele de socializare. Mai mult, fratele artistei a postat un mesaj amenințător la adresa atacatorului. „Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit'a fost reacția lui Fulgy.

Fulgy i-a transmis atacatorlui că ar fi bine să se roage să ajungă în spatele gratiilor. „Dumnezeu este mare și este peste tot, la fiecare colț din Bucureștiul ăsta și nu doar atât… Crede-mă că Dumnezeu e prezent în toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Mesajul ăsta este pentru nenorocitul cu fapta asta. Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis, că din moment ce ai făcut așa ceva, te anunț că nu mai ai loc pe acest pământ', a scris Fulgy pe rețelele de socializare.

Viorica de la Clejani, mesaj acid pe rețelele de socializare

Viorica de la Clejani a transmis un mesaj acid pe rețelele de socializare. Artista le-a scris un mesaj celor care i-au scris mesaje jignitoare la adresa fiiicei sale. Cântăreața le-a arătat internauților și lama pe care medicii au scos-o din bustul Margheritei.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi…Cum să vă bucurați și să-și înjurați copiii pe tema acestui subiect?! Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață', a scris Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare. 

Agresorul Margheritei a fost arestat

Bărbatul de pe trotinetă a înjunghiat-o atât pe Margherita, cât și o altă fată. După primul incident, bărbat a mai atacat o tânără de 17 ani. Ulterior, oamenii legii au reușit să îl identifice pe agresor și l-au arestat.

Se pare că bărbatul locuiește în București și are 28 de ani. În prezent este acuzat de vătămare corporală și alte violențe. Agresorul se află în custodia oamenilor legii și este audiat. Viorica și Ioniță de la Clejani speră ca justiția să îi facă dreptate fiicei lor, iar agresorul să rămână după gratii.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter