Gabi Bădălău, reacție dură după ce a înjurat-o pe Claudia Pătrășcanu: "A fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane în hăinuțe"

Publicat pe

Gabi Bădălău a decis să reacționeze public într-un mod cât se poate de dur, după cele mai noi acuzații lansate de Claudia Pătrășcanu. Cântăreața a făcut public, pe rețelele de socializare, un mesaj vocal în care cel care îi este încă soț o înjură ca la ușa cortului. Înfuriat la culme de acest gest, afaceristul o pune acum la zid pe mama copiilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a postat pe contul ei de Facebook niște injurii greu de reprodus pe care i le-a transmis Gabi Bădălău. Acesta a jignit-o și a amenințat-o în mesajele vocale respective, iar cântăreața a decis să facă totul public, alături de noi acuzații la adresa familiei Bădălău.

Gabi Bădălău, reacție dură după ce a înjurat-o pe Claudia Pătrășcanu: "A fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane în hăinuțe"Gabi Bădălău, reacție dură după ce a înjurat-o pe Claudia Pătrășcanu: "A fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane în hăinuțe"

Gabi Bădălău, primele declarații după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu

După ce Claudia a lansat un atac furibund la adresa afaceristului, dar și a familiei acestuia, Gabi Bădălău o pune la zid pe cea care îi este încă soție în acte.

'De foarte puține ori ies în spațiul public să vorbesc despre acest circ, această mascaradă care durează de ani de zile, dar uneori sunt nevoit să o fac pentru a lămuri anumite aspecte. Nu suntem nici primii, nici ultimii oameni care divorțăm. Am acceptat și am trecut prin multe…

Plângeri la DNA, plângeri DIICOT, reclamații, jigniri că sunt drogat, homosexual, că îmi abuzez copiii și alte câteva aberații. Nu o bag în seamă, o evit. Dacă aș răspunde înseamnă că aș fi ca ea, că nu mă gândesc la copiii noștri. 

Fosta mea soție a postat pe rețelele de socializare un mesaj vocal nu tocmai frumos pe care l-am trimis și pentru care îmi cer scuze. Mesaj trimis după ce am aflat că mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare pe care le trimite la presă după mail-uri anonime, după zeci de înjurături, blesteme, plângeri la poliție. Și toate acestea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți.

Menționez faptul că de față cu copiii nu am avut niciodată un astfel de limbaj, ei o pot suna pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine', a dezvăluit Gabi Bădălu pe rețelele de socializare.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui”

Citește și: Nea Mărin a spus când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte: „Mi-a zis că de trei săptămâni nu mai sunt împreună…”

Citește și: Ce-și dorește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău, la final de proces de divorț: „Să stăm la o masă și să…”

Citește și: Claudia Pătrășcanu îi acuză pe Gabi Bădălău și pe foștii socri că n-o lasă să vorbească cu copiii: „M-au jignit într-un mod stradal'

Afaceristul o acuză pe Claudia Pătrășcanu că își manipulează copiii

Gabi Bădălău s-a transformat din acuzat în acuzator și declară public că artista și-ar folosi proprii copii ca să provoace constant scandaluri, încă de când s-a luat decizia să se intenteze acțiunea de divorț.

'Este inuman ca o mamă să își folosească copiii pentru interesele proprii: materiale sau media, pentru că ea asta face de 3 ani. Zice una și face alta. S-a dovedit timp de trei ani că provoacă contexte și că a fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane și reportofon în hăinuțe și în bagaj.

Efectiv este penibil, penal și strigător la cer cum își folosește proprii copii și îi expune unor scandaluri media care le pot afecta copilăria! Aceasta 'mamă perfectă' care nu ratează din lipsă de ocupație să pună în practică planuri diabolice folosindu-și proprii copii.

Când nu se ceartă pentru bani, se ceartă pentru câini. Îți dau și câine, și bani, și libertate, tot ce vreau în schimb este liniște alături de copiii care sunt și ai mei. Nu mă explic, dar tot ce face arată cât este de perversă și periculoasă pentru copii, în primul rând! 

Ca o concluzie… Vreau să divorțez cât mai repede, nu vreau să îi iau copiii, vreau să rămânem în relații civilizate și să ne creștem băieții în pace și armonie, nu vreau să-i faci niciun rău, vreau doar să respectăm hotărârea și să terminăm tot circul ăsta. Ea e mama copiilor mei și din respect pentru acest aspect niciodată nu o să fac ce face ea. Și eu sunt tată și îmi iubesc copiii', a spus Gabi Bădălau pe Instastory, conform Cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa familiei Bădălău

Cântăreața susține, pe conturile ei de pe rețelele de socializare, că familia Bădălău i-ar fi restricționat legătura cu copiii ei. Mai mult decât atât, susține că ar fi fost jignită de față cu cei doi copii.

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să îmi aud copiii doar în prezenţa lor, le-a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar în prezenta lor, îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s a restricționat orice legătura atât cu mine, cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masa al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine, cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri.

Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama când tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii‘, a scris Claudia Părăşcanu pe reţelele de socializare.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă