Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare. Motivul invocat de afacerist: „Între noi...”

Publicat pe

Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au despărțit în 2019, iar procesul de divorț dintre cei doi continuă și în prezent. Artista și fiul de milionar au fost, din nou, în fața instanței, dar nici de data aceasta nu au reușit să se despartă în mod legal, așa cum ambii susțin că își doresc. Claudia Pătrășcanu susține că tatăl copiilor ei a avut șansa să semneze actul de divorț și a refuzat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț, iar zilele trecute au fost din nou în fața instanței. Deși au avut oportunitatea de a divorța oficial, se pare că afaceristul a refuzat. Gabi Bădălău și-a refăcut viața cu Bianca Drăgușanu, iar cei doi au început să se afișeze împreună.

Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare. Motivul invocat de afacerist: „Între noi...'Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare. Motivul invocat de afacerist: „Între noi...'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au împreună doi copii. După despărțire, artista și-a luat băieții și s-a mutat într-un apartament din Constanța. În urmă cu trei ani, vedeta și fiii ei, Gabriel și Nicholas, s-au mutat din Bolintin-Vale, unde locuiau cu Gabi Bădălău. Ulterior, cântăreața a decis să locuiască în apartament.

Citește și: Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Amsterdam.S-au afișat într-o ipostază surprinzătoare

Citește și: Gabi Bădălău îi face declarații de dragoste Biancăi Drăgușanu, în plin scandal cu mama copiilor lui: „O iubesc și…”

Citește și:Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț:”Dacă ai o bilă neagră la mine…”

Citește și:Designerul lui Carmen Iohannis, care a îmbrăcat-o la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, reacție acidă către Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat rochiile:„Ne cunoaștem de foarte mulți ani'

Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare

În urmă cu trei ani, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au despărțit. Cei doi se află în proces de divorț, iar seara trecută s-au prezentat în instanță, dar nu au divorțat oficial. Cântăreața a declarat că încă soțul ei a avut șansa să semneze actul de divorț și a refuzat.

„Domnul Bădălău a fost întrebat de doamna președintă 'Domnul Bădălău, durează câteva secunde, doriți să divorțați?' și a spus că nu. Doamna avocată a domnului Bădălău e pusă de părinții acestuia să țină procesul până îmbătrânesc eu. Nu-l vrea pe domnul Bădălău însurat cu altcineva și mă țin așa legată mult și bine.', a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Xtra Night Show.

Gabi Bădălău: „Nu mai există nici iubire nici respect”

La rândul său, Gabi Bădălău a venit cu o variantă diferită a motivulului pentru care a refuzat să semneze actele de divorț. Afaceristul a declarat că între el și mama copiilor său nu mai există iubire și nici respect.

„Între noi nu mai există nici iubire nici respect. (…) Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus 'hai, vrei să divorțezi?', dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept.', a spus Gabi Bădălău.

Ce-și dorește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău, la final de proces de divorț

Claudia Pătrășcanu susține că vrea să devină o femeie liberă cât mai repede. Vedeta așteaptă cu nerăbdare momentul în care va divorța de Gabi Bădălău. Mai mult, artista a mărturisit ce își dorește să facă la final de proces de divorț.

„Cred că ar trebui ca doi oameni maturi să stăm la o masă rotundă și cumva să să se termine acest divorț. Nu sunt supărată, eu tot insist, eu sunt un om bun. Să fie pace și liniște pentru copiii mei și lui Gabi.Gabi trebuie să-și asume exact ceea ce face, să ia măsuri și să ia atitudine și să facă ceva cu comportamentul lui, cu viața lui, cu tot ce se întâmplă și să se gândească la copiii noștri', declara in urma cu ceva timp Claudia Patrascanu.

Sursa foto: Captura video/Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter