Gabriel Cotabiţă şi Alina se pregătesc de nuntă. Detalii în exclusivitate despre rochia ei de mireasă

Publicat pe

După ce în acest weekend s-au căsătorit civil, Gabriel Cotabiţă şi Alina vor face peste o săptămână şi căsătoria religioasă.

 

alina-si-gabriel-cotabita

 

Cei doi au trecut prin momente grele împreuna, Alina fiindu-i alături artistului în perioada dificilă pe care aceasta a avut-o anul trecut. Din fericire, cântăreţul şi-a revenit, iar acum cei doi vor face nuntă.

 

Designerul Deea Buzdugan este cea care i-a creat Alinei rochia de mireasă, iar creatoarea ne-a oferit în exclusivitate primele detalii despre rochie.

 

Cele două se ştiu de aproximativ 1 an, când Deea i-a creat Alinei o rochie fuchsia pentru un eveniment. „Ne-am potrivit ca stil, Alinei îi plac lucrurile simple, fine', a povestit Deea, care ne-a dezvăluit că rochia de mireasă nu va fi totuşi una simplă, pentru că este cea mai importantă rochie din viaţa unei femei.

 

Alina nu s-a visat într-o rochie de mireasă anume, erau doar câteva lucruri clare pe care nu şi le dorea. Designerul i-a propus ţesăturile, detaliile şi aplicaţiile pentru rochia la care s-a lucrat foarte mult manual, iar în această săptămâna va fi ultima probă.

 

andreea-buzduganDeea Buzdugan

 

Rochia va fi accesorizată cu o pereche de sandale create de Atelier Faiblesse, iar Deea Buzdugan a participat la crearea acestora pentru ca acestea să vină perfect în completarea rochiei.

 

„Alina este o persoană foarte fină, delicată, iar rochia o reprezintă. Abia aştept să o văd', ne-a spus Deea Buzdugan, cea care i-a creat rochia de mireasa si Andreei Ibacka.

 

Într-un interviu pentru revista Formula AS, Gabriel Cotabiţă povestea cum a început relaţia lui cu Alina: „ Am cunoscut-o în mai, acum cinci ani. Din prima clipă am avut o relaţie armonioasă. Pe lângă faptul că este o femeie foarte frumoasă, este şi un om lângă care se trăieşte frumos. Alina e un foarte bun camarad şi o femeie cu mult simţ al umorului, lucruri atât de rare… Ea m-a cucerit pe mine. M-a abordat direct şi apoi a făcut ce-a vrut din mine. Are un fel de a fi, de a-şi exprima sentimentele, pe care nu le-am mai întâlnit niciodată, nu credeam să existe măcar. Asemenea iubire, dăruire şi afecţiune nu am primit nicicând de la o femeie. Exista doar o problemă: eu nu voiam să mă recăsătoresc. Deşi făceam totul împreună, inclusiv vacanţele, locuiam separat. Apoi a venit momentul negru. M-am trezit şi am văzut-o lângă mine. I-am văzut privirea plină de dragoste, i-am simţit iubirea aceea pură, dezinteresată, atât de puternică, încât am cerut-o de soţie, total neaşteptat pentru ea. Aş fi fost cel mai prost om să o las să plece. Aşadar, atâta timp cât ea va dori să fie lângă mine, va fi”.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter