Gabriela Cristea a fost înlocuită de la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”. Acum, Bianca Drăgușanu e titulară!

Publicat pe

Acum ceva timp, Gabriela Cristea își anunța fanii de pe rețelele de socializare că se vor revedea curând. Din păcate pentru ea, acest lucru nu s-a întâmplat, vedeta fiind înlocuită definitiv cu Bianca Drăgușanu, cea care trebuia să-i țină locul până la întoarcerea din concediul postnatal.

 

În luna septembrie a anului trecut, conducerea Kanal D anunța că emisiunea „Te vreau lângă mine' urma să aibă o nouă prezentatoare, dat fiind că Gabriela Cristea era pe cale să devină mamă, un lucru pe care vedeta și-l dorea de foarte multă vreme. Alegerea șefilor de la Kanal D a părut pentru unii surprinzătoare, însă nu și pentru cei care gândesc în puncte de rating, pentru că, indiferent dacă este adorată de unii și tocată mărunt de alții, Bianca Drăgușanu este un nume care face trafic atât pe rețelele de socializare, cât și la TV.

Gabriela Cristea a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu.

După cum avea să se vadă, mai-marii Kanal D nu s-au înșelat, Bianca Drăgușanu achitându-se foarte bine de sarcina ce i-a revenit. În general, este o provocare să înlocuiești o vedetă cu mulți fani cu cineva care are zero experiență în domeniul respectiv, însă Bianca trebuie să-și fi făcut treaba bine, dacă în acest moment prezintă emisiunea, iar Gabriela a rămas pe dinafară – de altfel, este prima dată când o vedetă consacrată își pierde postul în favoarea celei care i-a ținut locul.

 

Bianca și Victor, acum colegi la Kanal D…

De Sărbători, Gabriela își anunța fanii de pe Facebook cu privire la intențiile sale privind viitorul apropiat, intenții care, din păcate pentru ea, nu se vor materializa: „Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!! #victorienii'

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cândva colegi la Kanal D…

Acum însă, după articolele apărute în presă, în care se specula foarte mult pe baza motivelor deciziei de a o păstra pe Bianca Drăgușanu la emisiunea „Te vreau lângă mine', Gabriela a venit cu explicația: „După știrile care au circulat astăzi în presă și care nu au nicio bază, vă mulțumesc pt. cuvintele voastre frumoase, dar… nu am spus nicio secundă că mă întorc AZI în televiziune. Am afirmat că sper să se întâmple cât de curând. Concediul meu postnatal se încheie la finalul acestei luni și mai am dreptul și la concediul de creștere a copilului. Măcar pe primul să îl termin și mai vedem. Fizic mă simt pregătită, dar Victoria e încă mititică și cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami și tati. Deciziile privind cariera mea și a lui Tavi Clonda le vom lua în familie și vi le vom comunica vouă, celor care ne sunteți mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanța într-un sens sau altul. Va îmbrățișez cu drag!'

Într-adevăr, în mod paradoxal, destinul a făcut ca micuța Victoria să-i transmită mamei sale un mesaj prețios: „Te vreau lângă mine'!

Citeste si: Gabriela Cristea are o adevărată prințesă acasă! Tavi Clonda a rămas fără cuvinte când și-a văzut fetele

Oana Pantazi

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter