Gabriela Cristea are probleme de sănătate înainte de a naște al doilea copil. Bebelușul vine pe lume în luna martie

Publicat pe

Gabriela Cristea este însărcinată în ultimul trimestru și deja se gândește la marele moment, acela în care își va strânge la piept a doua fetiță. Pe parcursul sarcinii, vedeta a avut anumite probleme de sănătate. 

Iată că acum, cu câteva săptămâni înainte de a naște bebelușul, Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit…din nou. De Crăciun vedeta s-a confruntat cu o răceală puternică, nici nu s-a putut bucura de sărbători. A stat în pat și a primit îngrijiri medicale.

Recent, starea ei de sănătate e din nou precară, este răcită. Știm deja că graviduțele, în ultimul trimestru de sarcină, sunt nevoite să fie atente la starea lor, la alimentație, la oamenii cu care intră în contact.  Vedeta nu a renunțat la jobul său, continuă să prezinte emisiunea de la Antena Stars.

„M-a pocnit iarăși răceala, na…Așa sunt gravidele, cică au imunitatea scăzută. și trebuie să stea mai mult să se protejeze, dar pe mine mă mănâncă pielea, trebuie să ies, mie îmi place viața, să simt adrenalina. O să am timp de odihnă pe lumea cealaltă, slavă Domnului. Până atunci, tânără și neliniștită', a spus Gabriela Cristea în emisiunea ei, la Antena Stars.

Gabriela Cristea a cheltuit peste 30.000 de euro ca să rămână însărcinată și a trecut prin chinuri groaznice

Cel de-al doilea copil reprezintă o binecuvântare pentru Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV s-a străduit, a pătimit pentru a avea copii. Ea a suferit foarte mult din dorința de a avea un copil și a făcut mai multe fertilizări in vitro și care nu au reușit.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter