Gabriela Cristea și Tavi Clonda, certuri dimineața la prima oră. Ce se întâmplă în căsnicia lor: ”Se mai enervează omul”

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, însă artistul a dezvăluit că nu este totul lapte și miere în căsnicia lor. Prezentatoarea TV are mari pretenții de la soțul ei, iar certurile încep de dimineață.

Certurile pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda le au nu sunt grav, ci discuții normale ca în orice familie. Artistul a povestit ce se întâmplă aproape în fiecare dimineață acasă la ei. Tavi Clonda este un tătic responsabil și are grijă ca mereu fetele sale, Iris și Victoria, să fie fericite. Gabriela Cristea se consideră o femeie norocoasă pentru care are un soț care o ajută și o iubește necondiționat.

„Eu sunt un soţ şi un tată responsabil, dar câteodată mă ia Gabi din somn şi mă ceartă. Zice „iubire, nu i-ai dat siropelul fetiţei, ai uitat să faci aia şi cealaltă'. Eu sunt somnoros şi mai vreau să dorm, iar ea vorbeşte lângă mine. Evident că Gabi are dreptate, dar ştiţi cum e, se mai enervează omul. Eu bodogăn puţin şi îmi trece”, a spus Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, pentru prima oară în rochie mulată de când a slăbit 15 kilograme. Dieta dă rezultate

Gabriela Cristea a dat de greu cu copiii!

Acum Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda sunt părinții fericiți a două fetițe minunate – Victoria (2 ani) și Iris (8 luni) -, care sunt tot ce și-au visat. La 45 de ani să fii mama a doi copii mici și, în egală măsură, să te achiți cu brio și de sarcinile profesionale nu e ușor deloc, însă Gabriela Cristea reușește…

Într-o postare pe contul ei de socializare, unde își ține fani la curent cu viața ei personală, Gabriela Cristea a făcut o confesiune neașteptată și, paradoxal, plină de umor:

„Jucat cu fetele, plâns fetele, alinat, baie Victoria cu spălat pe păr, plâns cu muci de la spălatul pe păr, joacă în prosop, uscat pe păr și plâns iară cu muci, consolat, alergat în pielea goală prin toată casa, îmbrăcat într-un târziu, vreau papă, nu vreau papă, vreau suzi, nu vreau suzi de câte zece ori fiecare, așezat în pat plus cei 100 de pupicei. S-a liniștit, dar nu vrea să doarmă. Repet figura și cu Iris ca să fie totul complet. În plus, alăptat mult, mult… și asta este faţa mea când am terminat și mă simt sfârșită', a povestit cu năduf vedeta.

FOTO: Facebook

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, certuri dimineața la prima oră. Ce se întâmplă în căsnicia lor: 'Se mai enervează omul'Gabriela Cristea și Tavi Clonda, certuri dimineața la prima oră. Ce se întâmplă în căsnicia lor: 'Se mai enervează omul'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter