Gabriela Cristea și Tavi Clonda, nuntă în mare secret. Vedeta va îmbrăca rochia de mireasă

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda plănuiesc în mare secret nunta lor. Frumos eveniment va avea loc la sfârșitul verii, iar micuța Victoria va fi domnișoară de onoare la nunta părinților. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți doar civil.

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda își uneau destinele pentru totdeauna, în fața ofițerului stării civile. Cei doi nu sunt căsătoriți religios, așa că au decis să facă și acest pas în mare secret. Prezentatoarea TV și artistul își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu la sfârșitul verii. Gabriela Cristea va îmbrăca rochia de mireasă, iar fetița lor cea mare, Victoria, va fi domnișoară de onoare, potrivit wowbiz.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda ar fi trebuit să facă nunta în toamna anului trecut, însă vedeta a rămas însărcinată și au amânat acest eveniment. Acum, prezentatoarea TV își dorește foarte mult să îmbrace rochia de mireasă și să se căsătorească și religios. . 'O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnișoară de onoare', spunea Gabriela Cristea în urmă cu un an, însă a rămas la aceeași idee.

Nașii de cununie ai cuplului Tavi Clonda-Gabriela Cristea vor fi Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Tot ei au botezat-o și pe micuța Victoria.

Gabriela Cristea a intrat la dietă pentru nuntă

Prezentatoarea TV își dorește să arate impecabil în ziua cea mare, așa că a intrat la dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus pe care le-a acumulat de-a lungul celei de-a doua sarcini. Gabriela Cristea a vorbit despre regimul alimentar, dar a mai dezvăluit și că face sport.

„Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a declarat Gabriela.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter