Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi: „Căsătoria și cuplul reprezintă o provocare, echilibrul este greu de găsit”

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi. Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună două fetițe minunate și se declară împliniți. Prezent la petrecerea VIVA! Influencers Party 2022, artistul a vorbit despre viața sa de familie, dar și cum reușește Gabriela Cristea să rețină numele tuturor concurenților de la Mireasa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi. Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împreună o familie minunată. Cu toate că prezentatoara TV este ocupată cu emisiunea sa de la Antena Stars, cei doi reușesc să-și facă timp și pentru ei. Artistul a mărturisit care este secretul relației lor și cum reușeșesc să se împartă între viața de familie și carieră.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi: „Căsătoria și cuplul reprezintă o provocare, echilibrul este greu de găsit'Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi: „Căsătoria și cuplul reprezintă o provocare, echilibrul este greu de găsit'

Pe măsurile ce Victoria și Iris au crescut, pentru Tavi și Gabriela a devenit din ce în ce mai greu să aibă timp pentru a-l petrece în cuplu. Chiar și așa, cei doi reușesc să facă față provocărilor. Cântărețul a declarat că, de fapt, căsătoria și cuplul reprezintă o provocare pentru ei.

Citește și: De ce și-au retras Gabriela Cristea și Tavi Clonda fetele de la grădinița privată:”Noi ne dăm comorile acolo și…”

Citește și:De ce își aruncă hainele Gabriela Cristea:”La 47 spre 48 de ani trebuie să fac schimbări majore”

Citește și:Ce mesaj a transmis Ion Iliescu, după moartea Reginei Elisabeta a II-a:„Am avut ocazia să o cunosc și să discut cu ea'

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în realitate și cât de mult a slăbit.A venit la VIVA! Influencers Party 2022 în pantaloni scurți

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu de opt ani și au împreună două fetițe. Artistul și-a făcut apariția la VIVA! Influencers Party 2022 alături de fiicele sale, Iris și Victoria. Gabriela Cristea nu a putut fi alături de ei deoarece prezenta emisiunea Mireasa-Capriciile iubirii, la Antena Stars. Astfel, Tavi a profitat de ocazie și a vorbit despre soția sa. Acesta a declarat că timpul petrecut împreună cu frumoasa vedetă devine din ce în ce mai scurt, având în vedere că fetițele cresc și au nevoie de mai multă atenție.

A început să fie din ce în ce mai greu. Culmea, am crezut că dacă trece timpul și fetele vor fi mai mari, timpul nostru împreună ar fi mai mare. Dar nu. Timpul nostru în doi se îngustează. Încercăm să facem față, pentru că, de fapt, căsătoria și cuplul reprezintă o provocare. Dar nu putem lăsa copiii, nici pe noi. Atunci echilibrul este greu de găsit. Și aici am venit cu ele, este destul de complicat. Seara mai avem puțin timp liber, după ce le culcăm.', a declarat Tavi Clonda pentru ego.ro.

Cum reușește Gabriela Cristea să memoreze numele concurenților de la Mireasa

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea a început noul sezon al emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii. Întrebat cum reușește soția sa să memoreze toate numele concurenților din emisiune, Tavi Clonda a avut numai cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei TV.

„Experiență. Este și foarte talentată, nu că este a mea, dar este cea mai bună. Știe pe ce să pună accentul atunci când întâlnește mulți concurenți sau mulți oameni. Crede-mă că în timpul liber se relaxează, nu mai ține minte nimic. Dar când e vorba de profesie și de emisiune, depune tot efortul și este o profesionistă.', a mai spus artistul.

Tavi Clonda: „O pun să mă ajute”

Deși a fost mereu pasionat de muzică, Tavi Clonda a visat întotdeauna să devină actor. Acesta a început să se perfecționeze în acest domeniu, iar Gabriela Cristea îl ajută. Mai mult, Tavi a mărturisit că soția sa îl sprijină și este alături de el.

„Nu, nu face lucrul acesta, îl face doar la platou. Acasă nu muncește pentru că deja are experiență și face doar acolo ce are de făcut. Oricum, nu m-ar pune pe mine să o ajut. Dimpotrivă, eu, acum, am început cariera de actor, o pun în rolul celuilalt să mă ajute puțin să dialoghez. Dar ea nu, ea este profi.', a mai spus Tavi Clonda.

Sursa foto: Galeria VIVA

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter