Gafă de proporții?! Președintele Klaus Iohannis a participat la Banchetul Imperial din Japonia cu costumul pătat

Publicat pe

Președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă au participat în cursul săptămânii trecute la Banchetul Imperial din Japonia. Majestatea sa Împăratul Naruhito al Japoniei a fost încoronat, iar președintele a fost invitat. Acolo, a avut loc o gafă de proporții taxtă de unii și trecută cu vederea de alții.  

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, care au fost prezenţi la Banchetul Imperial organizat cu ocazia ceremoniei de încoronare a împăratului Naruhito al Japoniei. Cei doi au atras privirile chiar de când au coborât de mașina oficială și s-au îndreptat, pe covorul roșu, spre locația una a avut loc evenimentul special.

Carmen Iohannis a ales să îmbrace o rochie lungă, de culoare turcoaz. A preferat să își lase umerii la vedere și să asorteze întreaga ținută cu o poșetă și pantofi de culoare deschisă. Chiar dacă Prima Doamnă a purtat o culoare vie, președintele a captat privirile, unii ar spune că sunt dezamăgiți de apariția lui, alții că și el e om.

Klaus Iohannis a îmbrăcat un frac de culoare neagră, cămașă albă și papion alb. În imaginile surprinse de fotografi, se pare că șeful statului avea cămașa pătată. Mulți spun că aceasta e o gafă de proporții, că nu poate participa așa la un banchet imperial.

Alții au trecut cu vederea faptul că președintele nu a avut o apariție impecabilă, accidentele se pare că se întmplă și la case mai mari.

Klaus Iohannis, declarații despre vizita oficială în Japonia alături de Prima Doamnă

„Este o onoare să participăm la ceremonia de întronare a Împăratului Naruhito, la Palatul Imperial din Tokyo”, a scris el.

Administraţia Prezidenţială anunţa că, în perioada 21-22 octombrie, preşedintele Klaus Iohannis se va afla la Tokyo, Japonia, cu ocazia participării la ceremonia de întronare a Majestăţii Sale Împăratul Naruhito al Japoniei.

Foto: Profimedia, Hepta

Gafă de proporții?! Președintele Klaus Iohannis a participat la Banchetul Imperial din Japonia cu costumul pătatGafă de proporții?! Președintele Klaus Iohannis a participat la Banchetul Imperial din Japonia cu costumul pătat
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter