Adela Popescu si gasca de Dorobanti din ”Iubire si onoare”

Publicat pe

Adela Popescu, Andreea Patrascu, Adina Galupa, Razvan Fodor, Adrian Stefan si Emil Mandanac sunt, in “Iubire si onoare”, membrii gastii de Dorobanti.

Adela Popescu a suferit o schimbare de look, ea urmand sa interpreteze primul rol negativ de la sosirea la Acasa TV: Simt ca pur si simplu am inceput o noua viata pentru ca aceasta Carmen, mie ca actrita, imi da un nou suflu. Din ultimii 5 ani in care am jucat in productii pentru Acasa acesta este personajul cel mai periculos pe care puteam sa-l intalnesc si cu care ma distrez in acelasi timp. Secventele sunt convinsa ca vor face deliciul telespectatorilor pentru ca pe mine Carmen ma face sa trec prin niste situatii de care pe mine, Adela Popescu, sper sa ma fereasca viata', marturiseste Adela.

Pentru noul rol, vedeta si-a schimbat culoarea parului si a vizionat zeci de filme cu personaje asemananatoare. Carmen este mult mai colorata decat orice alt personaj pe care l-am interpretat pana acum, mult mai tupeista si sigura pe ea iar viata inseamna o mare provocare. Scopul ei principal este sa-l cucereasca pe Amir si nimeni si nimic nu-i va sta in cale. Si pentru ca ea este o femeie puternica, stapana pe ea, care are lumea si barbatii la picioare m-am adaptat si eu din mers', adauga ea razand.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter