Andreea Marin, Oana Cuzino, Adela Popescu - A 10-a editie a "Iluminarii in roz"

Publicat pe

La cea de-a zecea editie a “Iluminarii in roz”, simbol al luptei impotriva cancerului de san, Fundatia Renasterea a ales sa ilumineze in roz Palatul Parlamentului.
 

Daca in anii precedenti lumina a fost aprinsa de o persoana publica, anul acesta aleasa a fost Elena Popescu, prima pacienta diagnosticata cu cancer de san la Centrul Renasterea.

In aceeasi seara a avut loc decernarea premiilor 10', distinctii acordate celor care au sustinut fundatia de-a lungul anilor. Momentul a fost urmat de recitalul lui Florin Chilian si de dansul sustinut de Monica Petrica si Razvan Mazilu.

Mihaela Geoana, presedintele Fundatiei Renasterea, a declarat ca pregateste un proiect cofinantat din fonduri Islanda-Norvegia-Lichtenstein, un proiect in valoare de 2.400.000 de euro, de infiintare a unui centru de excelenta al Fundatiei Renasterea, centru care, pe langa mamografe, ecografe si alte metode de diagnosticare, va avea si un laborator complet.'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter