Andreea Marin, Sore, Anca Serea si Adela Popescu, senzaţii tari în roller coaster

Publicat pe

Andreea Marin, Sore,  Adela Popescu, Radu Vâlcan, Anca Serea , Mirela Stelea şi alte vedete din showbiz au trait clipe de neuitat alături de copiii, nepoţii, finii sau admiratorii lor în cadrul parcului de distracţii Zorkys Planet din AFI Palace Cotroceni.

 

Vedetele au petrecut câteva ore de poveste în spaţiul de joacă din mall-ul bucureştean, unde au experimentat simulatoare 4D, au condus maşini de curse, au jucat hockey şi au mers cu  renumitul roller coaster.

Andreea Marin a vizitat parcul de distracţii împreună cu fiica ei, Violeta, alături de care urcat în trenuleţul ce avea să le transporte pe şinele suspendate cu o viteză de 45 de km/oră.t.

Mirela Stelea a ajuns la eveniment alături de Bogdan, băieţelul pe care l-a botezat în urmă cu patru ani.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ajuns la eveniment la invitaţia Luciei Prăjişteanu, director Britta Trading, compania care a construit parcul de distracţii, au asistat la concertul lui Sore şi s-au fotografiat cu mulţimea de admiratori.

Anca Serea a participat la eveniment alături de copiii săi cei mari, David (11 ani) şi Sarah (5 ani), care au preferat maşinile tamponabile, jocurile Sega şi Safari Cowboy. Pentru că este însărcinată în luna a cincea, prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV i-a lăsat pe cei mici să se urce singuri în roller coaster, preferând să urmărească distracţia de la distanţă.

Câteva ore mai târziu, în cadrul petrecerii ce a prilejuit împlinirea unui an de la inaugurarea roller coaster-ului, vedete din showbiz şi alti 200 de invitaţi au asistat la un concert oferit de Sore. După încheierea recitalului, Sore a acordat autografe, s-a fotografiat alături de copiii prezenţi la eveniment şi s-a urcat apoi, la rândul ei, alături de zece prichindei, în roller coaster pentru trei ture pline de emoţii.

Andreea Marin, Sore, Anca Serea si Adela Popescu, senzaţii tari în roller coasterAndreea Marin, Sore, Anca Serea si Adela Popescu, senzaţii tari în roller coaster

Foto: PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter