Andreea Raicu invata sa gateasca sanatos

Publicat pe

Gheorghe Mencinicopschi a lansat prima carte de gastronomie nutritionala: „Revolutie in bucatarie. Reinvata sa gatesti sanatos”, eveniment la care au fost prezente Andreea Raicu si Simona Balanescu.

Pornind de la realitatea potrivit careia romanii gatesc romaneste, dr. Menci a realizat prima carte menita sa interpreteze si sa rescrie intr-o varianta moderna, axata pe principiile nutritionale, retetele traditionale nelipsite de pe masa fiecaruia dintre noi.

„Acesta este motivul pentru care am scris cartea <>: restrictiile pot fi inlocuite cu sfaturi, iar retetele traditionale, care abunda in grasimi, sare si combinatii alimentare nepotrivite, pot fi revizuite astfel incat sa se transforme in alternative sanatoase pentru organism!', a explicat prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

In cartea „Revolutie in bucatarie. Reinvata sa gatesti sanatos' dr. Menci analizeaza si rescrie majoritatea retetelor noastre preferate, de la borsuri, supe, tocaturi, la salate, fripturi si dulciuri.

Cu ajutorul lui dr. Menci aflam astfel pentru prima data ce greseli facem atunci cand gatim si cum putem remedia aceste erori astfel incat sa ne bucuram nu doar de o mancare gustoasa, ci si de un preparat sanatos, cu nutrienti, vitamine si minerale.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter