Benicio del Toro in The Red Affair, noul calendar Campari

Publicat pe

Calendarul Campari 2011 avandu-l ca personaj principal pe castigatorul Oscarului, actorul Benicio Del Toro a fost lansat la Milano. Portoricanul Del Toro este primul barbat din istoria calendarelor Campari, aflate la cea de a 12-a editie. Intitulat The Red Affair, calendarul spune povestea intriganta a unui connoisseur de arta carismatic, Del Toro, care primeste un mesaj misterios ce il poarta intr-o aventura fascinanta, de-a lungul careia descopera o retea ilegala de dealeri de arta si salveaza o femeie frumoasa.

Calendarul Campari 2011 are o abordare diferita, inspirandu-se din lumea cinematografiei. The Red Affair isi propune sa capteze atentia publicului prin intriga cinematografica creata de o serie de fotografii. Pentru a realiza acest lucru numai cu ajutorul imaginilor, Campari si-a dorit un actor principal care sa ,,joace alaturi de ,,The Red Drink si care sa poata sa aduca atata pasiune si autentiticitate unei imagini, la fel ca intr-un film si a gasit toate acestea in Benicio Del Toro.
Trecerea de la film la o serie de secvente a fost o experienta noua pentru Benicio Del Toro: ,,Sa spun o poveste prin imagini secventiale a fost o noua provocare pentru mine si a necesitat o abordare diferita, trebuind sa ma joc mai mult cu aparatul foto decat as fi facut-o intr-un film. Ce m-a atras cel mai mult la calendar a fost povestea plina de seductie a The Red Affair. Si pentru mine si pentru Michel Comte a fost important sa redam spiritul vibrant si intensitatea Campari.”
Celebrul fotograf Michel Comte a realizat imaginile calendarului intr-un stil clasic si direct: ,,Comte style. Acesta a creat o impresie cinematografica surprinzand actiunea si evidentiind momentele dramatice si intime

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter