Campania „Spritz up your life” s-a incheiat cu o petrecere in Fratelli

Publicat pe

 

Aperol Spritz și-a desemnat câștigătorul campaniei Spritz up your life' în cadrul unui eveniment VIP organizat la Fratelli Social Club. Maria Bogus (24) din Iași este fericita câștigătoare a unui scuter Vespa original oferit de Aperol.

După o vară efervescentă în care Aperol Spritz a oferit peste 15.000 de premii consumatorilor și a fost vedeta sezonului, Aperol a sărbatorit încheierea oficială a campaniei Spritz up your life' alături de Vespa Club România. Peste 150 de invitati, vedete, jurnaliști, reprezentanți ai social media și posesori de Vespa, s-au bucurat la început de toamnă portocalie de gustul unic și savuros al unui long-drink răcoritor și atrăgător.

Campania Spritz up your life' s-a desfășurat în perioada 27.06.2013 – 30.08.2013 în marile orașe din țară: București, Timișoara, Sibiu, Constanța, Iași, Brașov, Cluj, Craiova și Galați. Consumatorii care s-au întâlnit în locațiile partenere cu echipa Aperol au testat un joc captivant pe tabletele Ipad și și-au preparat singuri un Aperol Spritz pe baza rețetei 3-2-1, mixând corect ingredientele într-un pahar virtual de Aperol. Cei care nu au întâlnit echipa Aperol, au accesat aplicația disponibilă pe pagina oficială de Facebook Aperol Spritz România pentru a încărca poze proprii cu o sticlă de Aperol alături, intrând în competiție cu șanse egale de câștig a marelui premiu.

Campania „Spritz up your life' s-a incheiat cu o petrecere in Fratelli   Campania „Spritz up your life' s-a incheiat cu o petrecere in Fratelli

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter