Catherine Zeta-Jones, superbă într-o rochie MLH pe covorul roşu la premiera "Red 2"

Publicat pe

Catherine Zeta-Jones se alătură celebrităţilor internaţionale care s-au îndrăgostit de creaţiile designerului român Maria Lucia Hohan. Ieri, actriţa a strălucit pe covorul roşu la premiera Red 2 într-o splendidă rochie neagră semnată MLH!

 

catherine MLH

 

Foto: Hepta

 

Catherine Zeta-Jones (43 ani) a ales pentru premiera filmului Red 2 o rochie super sexy, cu umerii goi şi aplicaţii din dantela neagră, dantela fiind unul dintre materialele preferate ale designerului Maria Lucia Hohan, alături de muselina spumoasă. Ţinuta de divă a fost completată de sandale negre cu toc înalt Jerome Rousseau, clutch Christian Louboutin  şi bijuterii Neil Lane.

 

hepta_1438328 hepta_1438303

 

 

Vanessa Hudgens, Kristen Cavallari, Jennifer Lopez, Jenna Dewan, Taylor Swift sunt doar câteva dintre celebritatile indragostite de brandul MLH.

 

 Cele mai frumoase rochii Maria Lucia Hohan purtate de vedete

 

Alături de Catherine Zeta-Jones la premieră au mai fost prezenţi John Malkovich, Hellen Mirren, Marie Louise Parker şi Bruce Willis însoţit de soţia sa, Emma.

 

hepta_1438346 "Red 2" Los Angeles Premiere "Red 2" Los Angeles Premiere

 

Red 2 spune povestea lui Frank Moses (Bruce Willis) care este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.

Filmul va avea premiera în România în luna august.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter