Catrinel Menghia se relaxează la plajă cu familia şi prietenii

Publicat pe

Frumoasa Catrinel Menghia are parte de câteva zile de binemeritată relaxare alături de familie şi de prieteni, într-o mică staţiune de pe riviera italiană, Fregene.

 

Paparazzi au surprins-o pe Catrinel pe plajă şi la un restaurant din apropierea plajei, în diverse ipostaze relaxate, înconjurată de cei dragi, alături de care a părut a se distra de minune. Ea a purtat o rochie neagră simplă şi nu a fost machiată deloc.

 

Catrinel Menghia şi-a început cariera de modelling in Romania, cunoscând apoi succesul internaţional abia după ce a obţinut contracte de fotomodel în Italia. Recent, ea a început o carieră şi în actorie, debutând în filmul Città Ideale' prezentat la Festivalul de Film de la Veneţia în 2012, rol pentru care a fost răsplătită cu premiul Explosive Talent Award, pentru o carieră promiţătoare'.

 

[FOTO] Catrinel Menghia, superba intr-o noua reclama la lenjerie

 

Foto: Hepta

 

Catrinel Menghia se relaxează la plajă cu familia şi prieteniiCatrinel Menghia se relaxează la plajă cu familia şi prietenii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter