Cum s-au îmbrăcat vedetele la Festivalul de film de la Toronto

Publicat pe

După ce timp de două săptămâni, Veneţia a fost capitala filmului, oraşul italian găzduind celebrul festival defilm, acum toate privirile s-au îndreptat spre Toronto.

 

Aici se desfaşoară, de asemenea, un festival de film foarte cunoscut, iar vedetele au păşit pe covorul roşu unde şi-au etalat ţinute care de care mai elegante.

 

Camila Alves şi Matthew McConaughey au avut o nouă apariţie de senzaţie pe covorul roşu, cei doi reuşind de fiecare dată să arate perfect la marile evenimente. Sunt impreuna de multi ani, au 3 copii, iar chimia dintre ei este evidenta. El a purtat un costum gri, ea o rochie alba din dantela, cu print floral, accesorizata cu clutch si sandale fine.

 

Scarlett Johansson, Natalie Portman, Matthew McConaughey sau Amy Adams sunt doar câteva dintre vedetele care şi-au făcut apariţia în primele zile ale festivalului.

 

Scarlett Jonasson a revenit pe covorul roşu la premiera filmului „Sing' la care a purtat o rochie roşie, din voal, scurtă.

 

Natalie Portman, însaărcinată cu al doilea copil îşi continua seria apariţiilor pe covorul roşu pentru promovarea filmului „Planetarium', în fare joacă alălturi de Lily Rose Depp.

 

Purtând o rochie lungă, albă, Amy Adams a ajuns la Toronto pentru a-şi promova cel mai recent film, „Noctural Animals', al doilea film regizat de designerul Tom Ford. Frumoasa actriţă a adus aminte şi de data aceasta de apariţţile glam ale divelor din vechiul Hollywood.

 

Foto: Hepta

 

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Festivalul de film de la TorontoCum s-au îmbrăcat vedetele la Festivalul de film de la Toronto

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter