Dan Cruceru petrece prima vacanta cu fiica sa, Sophia Maria

Publicat pe

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii “Povestiri adevarate”, a petrecut prima vacanta alaturi de sotia si fiica sa, Sophia Maria.

Eu si sotia mea am petrecut primul concediu cu Sophia Maria. A fost un concediu dedicat ei exclusiv, destinatia aleasa fiind, cred eu, cea mai potrivita pentru un copil de doar 11 luni.'

Am ales sa mergem pe litoralul romanesc pentru ca era cel mai scurt drum pe care puteam sa-l facem, plecand din Bucuresti. Am vrut ca Sophia sa nu sufere nicio secunda din cauza transportului. Orice alta destinatie i-ar fi creat un disconfort”.

Vacanta a fost una reusita pentru amandoi, atat Dan cat si sotia sa au fost foarte incantati sa o aiba alaturi pe Sophia, in prima vacanta petrecuta impreuna: „Sophiei i-a placut foarte mult tot ce a insemnat litoralul – mare, nisip, dormit pe plaja. Ne-am balacit o gramada, ne-am jucat in nisip. Cum spuneam, concediul a fost dedicat ei, asa ca si orele de stat la plaja au fost atent alese – dimineata, cel tarziu pana in ora 11, si seara, dupa ora 17, pana undeva la ora 21.00” .

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter