Ducesa de Cambridge – Lady in red

Publicat pe

Kate Middleton ne fascinează la fiecare apariţie a sa, fashionistele din lumea întreagă aşteptând cu nerăbdare să vadă ce mai poartă tânăra Ducesă.

 

Chiar si atunci când îmbracă o ţinută pe care a mai purtat-o şi cu altă ocazie, Kate adună numai cuvinte de laudă datorită felului în care arată şi în care ştie să-şi puna în valoare outfit-ul.

 

În plus, silueta sa a rămas aceeaşi, deşi Kate este mama a doi copii. Cele două sarcini nu au lăsat niciun kilogram în plus, astfel încât ea poate recicla cu uşurinţă orice ţinută doreşte.

 

Prezentă la slujba Order of the Garter, Kate a mizat pe un outfit într-o nuanţă de roşu, creat de Catherine Walker, şi pe care îl are în dressing din 2011.

 

Ducesa a purtat pentru prima dată această ţinută în timpul vizitei în Canada din 2011. În timp ce atunci a preferat să-şi lase părul desfăcut, de data aceasta şi-a prins părul într-un coc şi a purtat pălărie. Pantofii în acceaşi nuanţă de roşu aprins i-au completat ţinuta extrem de elegantă.

 

Foto: Hepta

 

Ducesa de Cambridge – Lady in redDucesa de Cambridge – Lady in red
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter