Ellie White s-a dezlănţuit pe scena Liberty Parade!

Publicat pe

Ellie White a concertat sâmbătă seara în faţa a peste 50.000 de oameni adunaţi pe plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn, la Liberty Parade 2013. Cel mai important eveniment de house de pe litoral l-a avut ca invitat special pe Dr. Kucho, supranumit şi Regele muzicii house.

 

Ellie White se numără printre preferatele lui Dr.Kucho: ” Ellie are una dintre cele mai bune voci din câte am auzit până acum pe segmentul muzică house şi electro. Este la nivelul lui Sia, cea care a colaborat cu David Guetta. Vreau să lansăm o piesă împreună”.

DJ-ul spaniol a cucerit topurile muzicale din întreaga lume cu hituri precum „La Tarde Ha Puesto Triste” sau „Doing Better Without You” şi a fost primit cu entuziasm de mulţimea prezentă la Liberty Parade. Ellie White s-a arătat extrem de încântată de această colaborare.

A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea. Dr. Kucho este unul dintre cei mai apreciaţi DJ din lume şi am fost emoţionată când am primit propunerea de urca cu el pe scenă. Am ţinut să fiu în formă vocală maximă, nu am vorbit decât foarte puţin în ultima săptămână, am evitat băuturile reci şi aerul condiţionat şi am facut vocalize o oră înainte de a urca pe scenă. Publicul a fost fantastic, atmosfera a fost incredibilă. Am cântat și am dansat alături de 50.000 de oameni. Nu apuci să faci asta zilnic!”, declară Ellie White.

In cadrul evenimentului Liberty Parade 2013 au mai urcat pe scena DJ Andy, Liviu Hodor & Mona, Radio Killer, DJ Optick si Vika Jigulina.

Ellie White s-a dezlănţuit pe scena Liberty Parade!Ellie White s-a dezlănţuit pe scena Liberty Parade!

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter