[FOTO] Amalia Năstase, Laura Cosoi şi Alexandra Ungureanu s-au reunit la un eveniment dedicat modei

Publicat pe

Vedete si reprezentanti din presa, prieteni si impatimiti ai modei, au sarbatorit aseara intrarea a inca trei brand-uri de nisa in portofoliul Address Concept Store: Le Chiffoniers, BLK Denim si Silent by Damir Doma intr-o seara revigoranta de septembrie.

 

Incepand din aceasta toamna, magazinul introduce si sesiunile de private shopping, un serviciu dedicat in care toate atentia ii este rezervata fiecarui client in parte.

 

Si, pentru ca bunul gust se dezvolta si se mentine cel mai bine in apropierea unui  caracter cultivat, la fel si o garderoba rafinata presupune o atitudine eleganta si relaxata. Oaspetii Address Concept Store au fost rasfatati cu pachete la Ida Spa, centrul de intretinere si tratament, conceput dupa principiul armoniei trup-suflet.

[FOTO] Amalia Năstase, Laura Cosoi şi Alexandra Ungureanu s-au reunit la un eveniment dedicat modei[FOTO] Amalia Năstase, Laura Cosoi şi Alexandra Ungureanu s-au reunit la un eveniment dedicat modei

Foto Alberto Grosescu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter