[FOTO] Cum au petrecut vedetele la TIFF 2013

Publicat pe

Pentru al şaselea an consecutiv, din 31 mai până pe 9 iunie, Mercedes-Benz a adus personalităţi ale filmului românesc şi internaţional pe covorul roşu la TIFF, în calitate de Maşină Oficială, şi a acordat Premiul de Excelenţă.

 

Pe 8 iunie, la Teatrul Naţional din Cluj, în cadrul ceremoniei de închidere a celei de-a XII-a ediţii a TIFF, Luminiţa Gheorghiu a fost distinsă cu Premiul de Excelenţă.

In cadrul secţiunii Zilele Filmului Românesc s-a desfasurat  un proiect suplimentar – 10 pentru FILM. 10 pentru FILM, un program iniţiat de TIFF încă din 2012, îşi propune să promoveze figuri noi în filmul românesc şi vizează actorii care s-au remarcat în teatru, dar care nu au avut până acum şansa afirmării în cinema, indiferent de vârstă, aflaţi la debut sau cu roluri minore avute deja în producţii autohtone.

 

[FOTO] Vedete la gala de închidere TIFF 2013 (II)

 

Mercedes-Benz România a susţinut proiectul 10 pentru FILM, printr-un brunch de tip speed-interviewing, între actori şi presă, organizat în Cluj-Napoca. Evenimentul a fost găzduit de Andi Moisescu, care a dat startul unor interviuri-fulger în cadrul brunch-ului. Fiecare jurnalist a avut la dispoziţie un interval dedicat pentru a cunoaşte cei zece actori.

 

[FOTO] Cum au petrecut vedetele la TIFF 2013[FOTO] Cum au petrecut vedetele la TIFF 2013

 

Foto: TIFF 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter