[FOTO] Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea VIVA! (partea I)

Publicat pe

Vedete din televiziune, muzică, film şi modă s-au reunit miercuri seară la Restaurantul Diplomat la cel mai aşteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA!

 

Aşa cum era de aşteptat, vedetele s-au întrecut în toalete elegante, defilând pe covorul auriu în rochii lungi şi vaporoase sau în ţinute super-sexy, demne de o petrecere glam de la Hollywood!

 

 [FOTO] Cum s-au distrat vedetele la petrecerea VIVA!

 

Raluca Lăzăruţ a fost foarte stilată într-o creaţie nude semnată Stephan Pelger, în timp ce Cristina Rus a preferat o rochie sexy purtând semnătura inconfundabilului Roberto Cavalli. Galbenul solar a fost culoarea preferată a vedetelor, trei dintre ele alegând rochii în această culoare: Simona Pătruleasa, Geanina Ilieş şi Tania Budi.

Diana Şucu a mizat pe eleganţa unui look al casei de modă Dior, Anca Lungu a fost feminină şi delicată, ca de obicei, într-o creaţie PNK Casual, iar Andreea Marin a fost o apariţie foarte frumoasă într-un outfit Dolce & Gabbana, trimis special pentru ea.

 

Vedete la petrecerea VIVA! 14 ani (II)

Vedete la petrecerea VIVA! 14 ani (III)

Vedete la petrecerea VIVA! 14 ani (IV)

 

[FOTO] Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea VIVA! (partea I)[FOTO] Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea VIVA! (partea I)

 

Foto: Dan Borzan, Cristi Duminecioiu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter