[FOTO] Dans, vedete şi maşini luxoase

Publicat pe

Lansarea noului model Lexus IS in Romania a reprezentat un prilej bun pentru vedete (Monica Bârlădeanu, Dana Sota, Mircea Badea, Roxana Ionescu) să socializeze şi să admire cel mai nou automobil de lux intrat pe piaţa din România.

[FOTO] Dans, vedete şi maşini luxoase [FOTO] Dans, vedete şi maşini luxoase

 

Lexus a lansat noul model IS, disponibil in variantele Lexus IS 250 si Lexus IS300h, versiune integral hibrid. Continuând stilul modelelor de nouă generaţie GS şi LS, noul IS se remarcă prin dinamismul sofisticat al designului noii părţi frontale cu grila fusiformă si prin profilul marcat de o linie laterală ascendentă. Acesta conferă sedanului compact o combinaţie de eleganţă agresivă, ţinută de drum mai impozantă şi identitate de marcă mai expresivă.

 

Designul exterior conţine mai multe dotări în premieră Lexus, inclusiv noul ansamblu de faruri, distinctiv, luminile de zi cu formă de vârf de săgeată plasate independent sub ansamblul farurilor şi un nou design al capotei active, ce permite obţinerea unui profil frontal coborât al autoturismului, optimizând în acelaşi timp protecţia la impact a pietonilor.

 

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter