[FOTO] Ethan Hawke a venit în România pentru premiera Before Midnight

Publicat pe

Ieri seară, Palatul Copiilor a fost gazda unui eveniment cultural şi caritabil intitulat Before It’s too late. Actorul american Ethan Hawke a venit la Bucureşti pentru a încuraja investiţiile în educaţia timpurie a celor mai săraci copii din România, cu ocazia premierei ultimului său film, Before Midnight.

 

Premiera a fost organizată de Asociaţia OvidiuRo, cofondată de Leslie Hawke, mama actorului, împreună cu Maria Gheorghiu. Regizorul filmului, Richard Linklater, a fost şi el prezent la evenimentul de strângere de fonduri pentru continuarea programului Fiecare Copil în Gradiniţă al asociatiei. După o scurtă întâlnire cu presa, a urmat un VIP cocktail şi proiecţia mult-aşteptatului film Before Midnight, urmată de o discuţie relaxată şi plină de umor cu Ethan Hawke şi Richard Linklater şi de un after-party ce s-a sfârşit la miezul nopţii.

 

Amfitrionul serii a fost Amalia Enache, care  a trebuit să urce pe scenă şi să improvizeze pentru a-i face pe spectatori să rămână în sală, atunci când proiecţia filmului a fost întreruptă timp de 15 minute, datorită unei defecţiuni tehnice cauzate de caldură. Însă Amalia s-a achitat cu brio de această sarcină dificilă, motiv pentru care a primit de la Ethan  Hawke  cea mai grozavă îmbrăţişare posibilă', după cum a declarat pe pagina ei de Facebook.

 

Ethan Hawke s-a dovedit a fi absolut fermecător, răspunzând cu naturaleţe şi umor tuturor întrebărilor publicului şi făcând haz de necaz atunci când filmul s-a întrerupt. Ba chiar a propus să o sune pe partenera sa din filmm, Julie Delpy, şi să joace live scenele din film! Dar totul e bine atunci când se termină cu bine, defecţiunea s-a remediat şi toţi cei prezenţi în sală s-au bucurat de un film de dragoste minunat, sincer şi subtil.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=euOJkb0U8vE[/youtube]

 

Regizorul Richard Linklater a început această serie acum 18 ani, fără intenţia de a face trei filme, însă succesul poveştii de dragoste dintre Jesse (Ethan Hawke) şi Celine (Julie Delphy) a fost uriaş şi aşa a apărut nevoia de a-l continua.
Before Midnight este construit sub forma unei lungi discuţii pe tema dragostei, a relaţiilor, a maturizării, responsabilităţilor şi a vieţii, în general, între cei doi protagonişti care trec, până la miezul nopţii, printr-o multime de stări şi sentimente, de multe ori contradictorii. Un film subtil, amuzant şi onest pe care nu trebuie să-l rataţi!

 

[FOTO] Ethan Hawke a venit în România pentru premiera Before Midnight[FOTO] Ethan Hawke a venit în România pentru premiera Before Midnight

 

Foto: Andrei Preda, Daniel Vrabioiu, Dorel Melinte, Kruse

 

În curând un material video de la eveniment pe viva.ro 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter